Iommi: «Αρκετά απίθανο να ανέβουμε στην σκηνή ξανά με τους Black Sabbath»

Ωστόσο, ο θρυλικός μουσικός άφησε μια μικρή πιθανότητα για μεμονωμένες συναυλίες στο μέλλον

12/03/2021 @ 10:55

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο κιθαρίστας των Black Sabbath, Tony Iommi, μίλησε για την πιθανότητα νέα περιοδείας της ιστορικής μπάντας στο μέλλον.

Ο Iommi απάντησε γελώντας : «Δεν το νομίζω. Αλλά το περίεργο με τους Sabbath είναι ότι - πόσες φορές σκεφτόμασταν πως είχαμε τον Ozzy (Osbourne), μετά τον (Ronnie James) Dio, ξανά πίσω στον Ozzy, μετά πάλι τον Dio, στη συνέχεια τον Ian Gillan, τον Tony Martin και τον Dio και πίσω στον Tony Martin. Πάμε μπρος πίσω σε διάφορα στάδια. Οπότε, δεν ξέρεις ποτέ».

«Νομίζω είναι αρκετά απίθανο να ανεβούμε στην σκηνή ξανά. Σίγουρα δεν θα ήταν για περιοδεία, αλλά για μεμονωμένες εμφανίσεις. Θα ήθελα να παίξω ξανά με τα παιδιά. Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται» συνέχισε ο διάσημος μουσικός.

«Ο λόγος που σταματήσαμε τις περιοδείες ήταν βασικά δικό μου λάθος, επειδή έπρεπε να φροντίσω την υγεία μου. Όταν κλείνεις μια περιοδεία - και είναι πάντα μια δεκαοχτάμηνη περιοδεία - δεν φαίνεται πολύ όταν μιλάς για αυτό στην αρχή. Αλλά όταν βγαίνεις εκεί έξω, και περιοδεύεις, είναι δύσκολη δουλειά. Και δεν ήταν ιδιαίτερα καλό για την υγεία μου, λόγω του καρκίνου στο αίμα. Οπότε είπα, πως αυτή πρέπει να είναι η τελευταία περιοδεία. Αλλά μου λείπει πραγματικά. Μου λείπει να είμαι στην σκηνή. Μου λείπει να βλέπω το κοινό» εξομολογήθηκε ο Iommi.

Η τελευταία περιοδεία των Black Sabbath "The End" ολοκληρώθηκε το 2017, ενώ ο τελευταίος τους δίσκος είναι το "13".

  • SHARE
  • TWEET