Δεν αποκλείει ενδεχόμενο επανασύνδεσης των Celtic Frost o Tom G. Warrior

O εμβληματικός μουσικός είναι ανοιχτός στη διεξαγωγή ελάχιστων συναυλιών στη μνήμη του Martin Eric Ain

10/12/2021 @ 13:17

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Heavy Culture, o Tom Gabriel Fischer (Tom G. Warrior) κλήθηκε να απαντήσει στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης των Celtic Frost.

O εμβληματικός μουσικός, και ιθύνων νους επίσης και των Hellhammer και Triptykon, εξήγησε πως δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο, ενώ αντιθέτως έχει προχωρήσει και σε κάποιες ενέργειες γύρω από αυτό, έχοντας ως στόχο να τιμήσει τη μνήμη του συνοδοιπόρου του Martin Eric Ain που απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2017:

«Έχω μιλήσει στον αυθεντικό ντράμερ της μπάντας, τον Reed St. Mark, που ζει στις Η.Π.Α. Είναι έως και σήμερα ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Συζητήσαμε το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσουμε μία ή δύο συναυλίες στη μνήμη του Martin.

Δεν έχουμε δουλέψει ιδιαίτερα αυτό το πλάνο, αλλά δεν θα απέκλεια μελλοντικές εμφανίσεις της μπάντας όπου θα συμμετέχουν απλώς πρώην μέλη, και που το σετ θα περιλαμβάνει συνθέσεις από όλες τις περιόδους της δισκογραφίας μας, σε μερικά φεστιβάλ, αφιερωμένα στον Martin Eric Ain».

Υπενθυμίζεται πως οι Celtic Frost επανενώθηκαν από το 2001 έως το 2008, κυκλοφορώντας το συγκλονιστικό "Monotheist" το 2006, με τον Warrior να συνεχίζει από το 2008 τις καλλιτεχνικές του αναζητήσεις με τους Triptykon.

Υπενθυμίζεται πως η σύμπραξη των Triptykon με την Metropole Orkest για την επί σκηνής παρουσίαση του "Requiem" το 2019 στο Roadburn που κυκλοφόρησε επίσημα το 2020, αναδείχθηκε από το Rocking ως ένας από τους 30 καλύτερους δίσκους του έτους.

Δείτε επίσης:

O Tom G. Warrior τιμήθηκε με το Ελβετικό Μουσικό Βραβείο 2021

«A Buyer's Guide»: Thomas Gabriel Fischer

«10»: Μεγάλες στιγμές του Tom Gabriel (Warrior) Fischer

  • SHARE
  • TWEET