Διαθέσιμη ολόκληρη η συναυλία των Foo Fighters στο Madison Square Garden

Η συναυλιακή επιστροφή του συγκροτήματος πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο ενώπιον 15.000 εμβολιασμένων θεατών

03/01/2022 @ 14:06

Οι Foo Fighters πραγματοποίησαν τον Ιούνιο του 2021 την συναυλιακή τους επιστροφή στο εμβληματικό Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, δίνοντας την πρώτη συναυλία πλήρους χωρητικότητας στην πόλη από την αρχή της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, το διάσημο συγκρότημα εμφανίστηκε ενώπιον 15.000 εμβολιασμένων θεατών παραχωρώντας μια εμφάνιση διάρκειας σχεδόν τριών ωρών, για την οποία είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Ιούλιο ένα φιλμ μικρού μήκους, χαρακτηρίζοντας την ως την βραδιά που επέστρεψε η μουσική.

Αυτή τη φορά, το συγκρότημα τη διέθεσε ολόκληρη για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο Youtube, και μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

Κατά τη διάρκειά της, υπενθυμίζεται πως η μπάντα παρουσίασε κομμάτια από το περσινό "Medicine At Midnight", μια διασκευή του "Creep" των Radiohead με τη συνδρομή του Dave Chappelle, μια στο "Somebody To Love" των Queen καθώς και μια στο "You Should Be Dancing" των Bee Gees ως Dee Gees στα πλαίσια του encore της βραδιάς, με το πλήρες setlist να παρατίθεται παρακάτω:

Times Like These
The Pretender
Learn To Fly 
No Son of Mine
The Sky Is a Neighborhood
Shame Shame
Rope
Run
My Hero
These Days
Medicine At Midnight
Walk
Somebody To Love (Queen Cover) (Taylor Hawkins on Vocals)
Monkey Wrench
Arlandria
Breakout
Creep (Radiohead Cover) (Dave Chappelle on Vocals)
All My Life
Aurora
This Is a Call
Best of You

Encore:
Making a Fire
You Should Be Dancing (Bee Gees Cover)
Everlong

  • SHARE
  • TWEET