Επ' αόριστον διάλειμμα για τους Samsara Blues Experiment

Η μπάντα αποκάλυψε και την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου

03/11/2020 @ 11:31

Με μια ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Samsara Blues Experiment αποκάλυψαν τις εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον της μπάντας.

Συγκεκριμένα, το stoner/psychedelic rock συγκρότημα, έφερε προ εκπλήξεως τους οπαδούς του με μια δυσάρεστη αλλά και μια ευχάριστη είδηση.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε και παρακάτω, οι Samsara Blues Experiment ανακοίνωσαν πως μεταβαίνουν σε ένα επ' αόριστον διάλειμμα, καθώς και την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου:

«Αγαπητοί οπαδοί και φίλοι,

Παραμείναμε σιωπηλοί για ένα χρονικό διάστημα και ήρθε η ώρα να αναλάβουμε τις προκλήσεις που επιφυλάσσουν οι αλλαγές που βρίσκονται μπροστά μας. Αν και μια συλλογικότητα ατόμων που παίξαμε στους Samsara Blues Experiment την τελευταία δεκαετία, τα μονοπάτια μας θα χωριστούν για ένα χρονικό διάστημα.

Έπειτα από περισσότερα από δώδεκα χρόνια στην μπάντα, και έναν τεράστιο όγκο εμπειριών, είναι όπως φαίνεται, σημάδι των καιρών το ότι οδηγούμαστε προς το αναπόφευκτο. Όπως γνωρίζετε και οι ίδιοι, πολλά μπορούν να αλλάξουν σε μια προσωπικότητα σε ένα τέτοιο χρονικό διάστημα.

Παρόλα αυτά, έχουμε ένα τελευταίο άλμπουμ να σας προσφέρουμε, το οποίο έχει ήδη ηχογραφηθεί και περιμένει να αποκτήσει το τελικό του σχήμα. Η κυκλοφορία του νέου δίσκου αναμένεται τον Ιανουάριο του 2021 και θα σας ενημερώσουμε για το πότε είναι διαθέσιμος.

Προς το παρόν, σας ευχαριστούμε για τα πάντα, τις αναμνήσεις, τις ιστορίες, τα ταξίδια, τους ανθρώπους που γνωρίσαμε...Όλα είναι πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσαμε ποτέ να περιμένουμε.

Σας ευχαριστούμε!»

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος των Samsara Blues Experiment, "One With The Universe", κυκλοφόρησε το 2017.

Δείτε επίσης:

Συνέντευξη Samsara Blues Experiment (Chris Peters)

Samsara Blues Experiment, Half Gramme Of Soma @ Fuzz, 27/05/17

10ο Street Mode Festival @ Fix Open-Air Multiplex, Θεσσαλονίκη, 30/08-02/09/18

  • SHARE
  • TWEET