Νέα video clip από Hellacopters, Jack White και D’Virgilio, Morse & Jennings

Οι εκδόσεις και το εξώφυλλο για το άλμπουμ επιστροφής των Σουηδών rockers

15/01/2022 @ 15:42

Σε συνέχεια των "Taking Me Back" και "Taking Me Back (Gently)", αλλά και της ανακοίνωσης δύο νέων άλμπουμ μέσα στο 2022, ο Jack White έδωσε στην δημοσιότητα το video clip του νέου τραγουδιού "Love Is Selfish".


Nick D’Virgilio, Neal Morse & Ross Jennings έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και πρόκειται να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους "Troika" στις 25 Φεβρουαρίου. Σε συνέχεια του "Julia", διαθέτουν το video clip του εναρκτήριου "Everything I Am".


Μετά το εναρκτήριο "Reap A Hurricane", οι Hellacopters έδωσαν στην δημοσιότητα το ομότιτλο κομμάτι του άλμπουμ επιστροφής τους "Eyes Οf Oblivion". Μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο video clip εδώ. Παράλληλα, δόθηκαν στην δημοσιότητα το tracklist, το εξώφυλλο και όλες οι λεπτομέρειες των διαφορετικών εκδόσεων.

Το "Eyes Οf Oblivion" θα κυκλοφορήσει σε Box Set διπλό CD με διασκευές στα "Eleanor Rigby" (The Beatles), "Circus" (String Driven Thing), "I Am the Hunted" (GBH) και "I Ain’t No Miracle Worker" (The Brogues), Jewelcase CD, κασέτα, ψηφιακή μορφή και δέκα διαφορετικές εκδόσεις βινυλίου με αφίσα.

Ακολουθούν το tracklist και το εξώφυλλο.

01. Reap A Hurricane
02. Can It Wait
03. So Sorry i Could Die
04. Eyes Of Oblivion
05. A Plow And A Doctor
06. Positively Not Knowing
07. Tin Foil Soldier
08. Beguiled
09. The Pressure’s On
10. Try Me Tonight

  • SHARE
  • TWEET