Πρώτο single από την επιστροφή των Hellacopters

Αποκαλύφθηκαν ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου άλμπουμ

17/12/2021 @ 12:45

Οι Hellacopters, έπειτα από την ένταξή τους στο δυναμικό της Nuclear Blast, έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο single μέσα από τον πολυαναμενόμενο διάδοχο του "Head Off" του 2008.

Πρόκειται για το εναρκτήριο του νέου δίσκου, "Reap A Hurricane", του οποίου το video-clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε φυσική μορφή ως επάιντσο βινύλιο στις 4 Φεβρουαρίου, έχοντας ως b-side σε αποκλειστικότητα το κομμάτι "Done Fighting".

Επιπρόσθετα, το κορυφαίο σουηδικό σχήμα αποκάλυψε πως το άλμπουμ θα ονομάζεται "Eyes Οf Oblivion" και θα κυκλοφορήσει στην 1η Απριλίου 2022.

Ο Nicke Andersson (φωνή, κιθάρα), σχολιάζοντας το νέο άλμπουμ, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«O δίσκος περιέχει δέκα συνθέσεις, και αν και δεν είναι εύκολο να είμαι αντικειμενικός, νομίζω πως μουσικά βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με οτιδήποτε έχουμε κυκλοφορήσει από το ξεκίνημά μας το 1994. Μερικά τραγούδια δημιουργήθηκαν πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια, και άλλα τα γράψαμε πιο πρόσφατα. Είναι rock and roll παιγμένο με μεγάλη ενέργεια. Θα μπορούσες να πεις πως μοιάζει με τους Beatles αν συναντούσαν τους Judas Priest ή αν οι Lynyrd Skynyrd έβρισκαν τους Ramones, αλλά ο καλύτερος τρόπος να το περιγράψω είναι ως τους Hellacopters του σήμερα».

  • SHARE
  • TWEET