H «Τρόικα» των Neal Morse, Nick D'Virgilio και Ross Jennings

To progressive rock supergroup αναμένεται να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο του σε λίγους μήνες

16/09/2021 @ 12:49

Οι Nick D’Virgilio (Big Big Train, πρώην Spock’s Beard), Neal Morse (Transatlantic, Neal Morse Band, πρώην Spock’s Beard), και Ross Jennings (Haken, Novena) ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους σε ένα νέο σχήμα, ονόματι D’Virgilio, Morse & Jennings.

To σχήμα θα ανήκει στο δυναμικό της Inside Out Music και θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ του, ονόματι "Troika" στις αρχές του 2022.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown, με την ιδέα να οφείλεται στον Neal Morse, ο οποίος αφού συνέθεσε μερικά κομμάτια θεώρησε πως η φωνή του D'Virgilio θα ήταν ιδανική για να τα πλαισιώσει, με τον Ross Jennings να ολοκληρώνει την τριάδα, προσφέροντας ένα άλμπουμ διαφορετικό, ως προς τη μελωδικότητα, από τα πεπραγμένα των μελών.

Υπενθυμίζεται πως φέτος ο Neal Morse κυκλοφόρησε τα εξαιρετικά "Innocence & Danger" με τους Neal Morse Band και "The Absolute Universe" με τους Transatlantic, ενώ παραχώρησε και μια ιδιαίτερη συνέντευξη στον Χρήστο Καραδημήτρη.

Οι Big Big Train επέστρεψαν δισκογραφικά με το "Common Ground", ενώ ο τελευταίος δίσκος των Haken, "Virus", κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο.

  • SHARE
  • TWEET