Νέα τραγούδια από Green Day, Smith / Kotzen, Foals, Shame, κ.ά.

Ακούστε επίσης τα καινούρια singles των Venom Prison, Spidergawd και The Chisel

05/11/2021 @ 15:24

Ένα ακόμη νέο single αποκάλυψαν οι Green Day έπειτα από τα ήδη δημοσιευμένα "Pollyanna" και "Here Comes The Shock". Πρόκειται για το δυναμικό "Holy Toledo!", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ. Σημειώνεται πως το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο soundtrack της ρομαντικής κομεντί "Mark, Mary & Some Other People", ενώ υπενθυμίζεται πως ο πιο πρόσφατος δίσκος του συγκροτήματος ήταν το "Father Of All..." που κυκλοφόρησε το 2020.

To ντουέτο των Adriam Smith και Richie Kotzen ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου EP τεσσάρων κομματιών ονόματι "Better Days" στις 26 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της Record Store Black Friday. Οι δύο κορυφαίοι μουσικοί, που νωρίτερα μες την χρονιά κυκλοφόρησαν το εξαιρετικό τους ομώνυμο ντεμπούτο ως Smith / Kotzen, αποκάλυψαν επίσης το video clip για την ομότιτλη σύνθεση, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Παρά το γεγονός πως δεν έχουν αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την επικείμενη δισκογραφική τους επιστροφή το 2022, οι Foals έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα μέσα από τον διάδοχο του διπλού άλμπουμ του 2019, "Everything Not Saved Will Be Lost". Πρόκειται για το single "Wake Me Up", του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Καινούριο single αποκάλυψαν οι Shame, οι οποίοι υπενθυμίζεται πως θα επισκεφθούν την Ελλάδα τον προσεχή Δεκέμβριο για μια συναυλία. Συγκεκριμένα, το κορυφαίο post-punk σχήμα κυκλοφόρησε την πρώτη νέα του σύνθεση έπειτα από το φετινό εξαιρετικό "Drunk Tank Pink". Πρόκειται για το μελωδικό "The Side Of The Sun" το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Το δεύτερο δείγμα από τον επερχόμενο νέο τους δίσκο έδωσαν στη δημοσιότητα οι Spidergawd. Συγκεκριμένα, το σπουδαίο νορβηγικό hard rock συγκρότημα αποκάλυψε το "Prototype Design", το οποίο αποτελεί προπομπό του διαδόχου του εξαιρετικού "V", ενός από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2019 όπως αναδείχθηκαν από το Rocking. Σημειώνεται πως το άλμπουμ, συνεχίζοντας την παράδοση της μπάντας θα ονομάζεται "VI" και θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου.

Λίγες ημέρες έπειτα από την ανακοίνωση της άφιξης του πολυαναμενόμενου "Erebos", οι Venom Prison αποκάλυψαν και το πρώτο δείγμα μέσα από αυτό. Συγκεκριμένα, το ανερχόμενο συγκρότημα κυκλοφόρησε το εξαιρετικό video clip του νέου του single ονόματι "Judges Of The Underworld".

Οι Βρετανοί punks The Chisel (με νυν και πρώην μέλη από σχήματα όπως οι Chubby And The Gang, Arms Race, Violent Reaction), έδωσαν ένα ακόμη δείγμα μέσα από το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο τους. Πρόκειται για το "So Do I", του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ. Το κομμάτι διαδέχεται την ομότιτλη σύνθεση από το επερχόμενο "Retaliation" που θα κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου μέσω της La Vida Es Un Mus.

  • SHARE
  • TWEET