Οι Venom Prison ανακοίνωσαν καινούριο άλμπουμ

Ο νέος δίσκος της ανερχόμενης death metal/hardcore μπάντας θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους

20/10/2021 @ 16:13

Οι Venom Prison ανακοίνωσαν την άφιξη του επόμενου δίσκου τους.

Το ανερχόμενο death metal/hardcore συγκρότημα από την Ουαλλία θα κυκλοφορήσει το "Erebos" μέσω της Century Media Records στις 4 Φεβρουαρίου 2022.

Ο δίσκος, θα διαδεχθεί το περσινό "Primeval", που αποτελούνταν σχεδόν εξ' ολοκλήρου από επανηχογραφήσεις των δύο πρώτων EP της μπάντας, και το εξαιρετικό "Samsara" του 2019, το οποίο περιλαμβάνεται και στην σχετική extreme metal ανασκόπηση του Rocking ως μια από τις ποιοτικότερες death metal κυκλοφορίες του έτους του.

Την παραγωγή του δίσκου θα αναλάβει ο Scott Atkins των Stamping Ground, και συνεργάτης των Cradle Of Filth.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η frontwoman του σχήματος, Larissa Stupar είχε δηλώσει πως θεματικά το άλμπουμ ανοίγει ένα νέο κύκλο για το συγκρότημα και θα επικεντρώνεται στο ζήτημα της φυλάκισης, αντλώντας έμπνευση από μια σειρά από κοινωνικά ζητήματα.

Παρακάτω μπορείτε να δείται το εξώφυλλο του Eliran Kantor για τον δίσκο, με το πρώτο single να αναμένεται σύντομα, ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στην ανταπόκριση του Αν΄τωνη Καλαμούτσου από το Damnation Festival του 2019 στο Leeds, όπου οι Venom Prison ήταν ένα από τα συγκροτήματα που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

  • SHARE
  • TWEET