Οι νέες κυκλοφορίες της 21ης Ιανουαρίου 2022

Ενδιαφέρουσες προτάσεις σε διαφορετικές κατευθύνσεις

21/01/2022 @ 21:34

Billy Talent - "Crisis Of Faith"
Σταθερά καλοί, αγαπημένοι Billy Talent.

Ashes Of Ares - "Emperors And Fools"
Οι Ashes Of Ares καταφέρνουν επιτέλους να αγγίξουν τις προσδοκίες, ξεχωρίζοντας ως ό,τι το κοντινότερο θα έχουμε στους Iced Earth για τα επόμενα χρόνια.

Comeback Kid - "Heavy Steps"
Οι Καναδοί έχουν κατασταλάξει τον ήχο τους και συνεχίζουν να παραδίδουν μαθήματα ενέργειας και hardcore οργής.

40 Watt Sun - "Perfect Light"
Περισσότερο φωτεινό, ελαφρύ και ηχητικά απογυμνωμένο, το ταξίδι των 40 Watt Sun συνεχίζει να αφήνει χαρακιές στην ψυχή.

Abyssus - "Death Revival"
Η υπομονή είναι αρετή και η δικαίωση απολαυστική για τους Αθηναίους death metallers.

Spitfire - "Denial To Fall"
Νέος στούντιο δίσκος μετά από 13 χρόνια και τρίτος συνολικά για το θρυλικό ελληνικό heavy metal σχήμα, με πρώτο single το lyric video του ομότιτλου "Denial To Fall" και δεύτερο το video clip του "Wasted".

Boris - "W"
Οι περίφημοι Ιάπωνες επιστρέφουν ενάμισι χρόνο μετά το εξαιρετικό "No", με πρώτο single της νέας τους δουλειάς το εντυπωσιακό video clip του "Drowning By Numbers".

Band Of Horses - "Things Are Great"
Οι Αμερικανοί alternative rockers επιστρέφουν στην δισκογραφία με τον διάδοχο του προ εξαετίας "Why Are You OK" και προπομπό το κομμάτι "Crutch".

Miles Kane - "Change The Show"
Το έτερο ήμισυ των Last Shadow Puppets κυκλοφορεί νέο δίσκο από την BMG με την soul, την R&B των '50s και την Motown στο επίκεντρο, χωρίς να λείπουν οι classic και glam rock επιρροές.

Night Crickets - "A Free Society"
Οι David J (Bauhaus, Love & Rockets) και Victor DeLorenzo (Violent Femmes) ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον πολυοργανίστα Darwin Meiners και διαθέτουν στο κοινό του ολοκληρωμένο ντεμπούτο τους.

Lalu - "Paint The Sky"
Τρίτη δουλειά για το project του Γάλλου συνθέτη και παραγωγού Vivien Lalu με σπουδαίους συμμετέχοντες και βασικό τραγουδιστή τον Damian Wilson (Arena, Headspace, Threshold).

Boy Harsher - "The Runner"
Η νέα δουλειά του darkwave ντουέτου λειτουργεί παράλληλα ως soundtrack μιας ταινία τρόμου μικρού μήκους.

Battle Beast - "Circus Of Doom"
Αισίως έκτος δίσκος για τους Φινλανδούς, τρία σχεδόν χρόνια μετά το αμφιλεγόμενο "No More Hollywood Endings".

King Gizzard & the Lizard Wizard - "Butterfly 3001"
Εξαιρετικά αμφίβολο αν οι Αυστραλοί θα έρθουν στο Gagarin με τελευταία κυκλοφορία μια νέα συλλογή που αποτελείται κυρίως από remixes.

Tokyo Blade - "Fury"
Το σπουδαίο NWOBHM σχήμα παρουσιάζει ασυνήθιστη δισκογραφική συνέπεια, συνεχίζοντας το σερί που ξεκίνησαν τα "Unbroken" (2018) και "Dark Revolution" (2020) με 16 τραγούδια συνολικής διάρκειας σχεδόν 80 λεπτών.

Kissin' Dynamite - "Not The End Of The Road"
Έβδομος δίσκος για τους Γερμανούς heavy metallers, με νέο μέλος της σταθερής μέχρι πρότινος πεντάδας τον Andreas Schnitzer πίσω από τα τύμπανα.

Anxious - "Little Green House"
Η ανερχόμενη punk rock/emo μπάντα κυκλοφορεί το επίσημο ντεμπούτο της μέσω της Run For Cover έχοντας ως πιο πρόσφατο single το "Let Me" με τη συμμετοχή του Pat Flynn των Fiddlehead.

Kreator - "Bootleg Revolution"
Παράλληλα με την επετειακή επανέκδοση για τα 20 χρόνια του "Violent Revolution", οι κορυφαίοι Γερμανοί thrashers διαθέτουν ένα ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ σε Βραζιλία, Κορέα και Wacken.

Sonata Arctica - "Acoustic Adventures (Volume One)"
Υπό την αιγίδα της νέας δισκογραφικής εταιρείας Atomic Fire Records, οι Φινλανδοί κυκλοφορούν μία συλλογή ακουστικών επανεκτελέσεων.

Dream Theater - "The Majesty Demos (1985-1986)"
Έκτη συνέχεια της σειράς Lost Not Forgotten Archives με τα demo των Majesty από την περίοδο 1985-1986, συνολικής διάρκειας που πλησιάζει τα 80 λεπτά.

Le Griffe - "The EPs"
Σε CD και βινύλιο από την No Remorse Records συλλογή με τα δύο EP του NWOBHM σχήματος από το 1983 και το 1984, συν το ακυκλοφόρητο "Dead On Arrival".

Κάθε εβδομάδα, βρίσκετε στον λογαριασμό του Rocking στο Spotify επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας.

  • SHARE
  • TWEET