Τρίτο στούντιο άλμπουμ για τους θρυλικούς Spitfire

Lyric video για το ομότιτλο "Denial To Fall"

03/12/2021 @ 09:41

Αποτελώντας ένα από τα παλαιότερα και σημαντικότερα σχήματα της ελληνικής heavy metal σκηνής, οι Spitfire επιστρέφουν στην δισκογραφία μετά από 13 χρόνια.

Το τρίτο τους στούντιο άλμπουμ και τέταρτο συνολικά θα φέρει τον τίτλο "Denial To Fall" και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου από την No Remorse Records.

Παράλληλα με τις προπαραγγελίες για το CD, το μαύρο βινύλιο και το περιορισμένο σε 100 κόπιες χρυσό βινύλιο, δόθηκε στην δημοσιότητα το lyric video για το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου.

Οι Spitfire δημιουργήθηκαν το 1984 και το 1987 κυκλοφόρησαν μέσω της EMI το θρυλικό ντεμπούτο "First Attack". Τρία χρόνια αργότερα βγήκε στην αγορά το ζωντανά ηχογραφημένο "100% Live" υπό το όνομα Speedfire και το 2009 το "Die Fighting".

Οι ηχογραφήσεις του νέου άλμπουμ ολοκληρώθηκαν από τους Ηλία Λογγινίδη (κιθάρες), Τάσο Κροκόδειλο (φωνητικά), Πάνο Χατζηιωαννίδη (κιθάρες), Νίκο Μιχαλακάκο (μπάσο) και Γιώργο Παξιμάδη (τύμπανα).

Τα πλήκτρα και την διαδικασία της ηχογράφησης ανέλαβε ο Γιώργος Ασπιώτης. Ακολουθούν το tracklist και το εξώφυλλο του  "Denial To Fall".

1. Stand And Fight
2. Wasted
3. Denial To Fall
4. Unholy
5. Ready To Attack
6. On My Own
7. Many Lies
8. Naked Fire
9. Back To Zero

  • SHARE
  • TWEET