Νέο σχήμα με μέλη των Bauhaus και Violent Femmes

Διαθέσιμο το πρώτο single των Night Crickets

18/11/2021 @ 11:48

Οι David J (Bauhaus, Love & Rockets), Victor DeLorenzo (Violent Femmes) καθώς και ο πολυοργανίστας Darwin Meiners ένωσαν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις δημιουργώντας ένα καινούριο σχήμα.

Το supergroup των Night Crickets, δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας στα πλαίσια του ελεύθερου χρόνου που είχαν οι σπουδαίοι μουσικοί, με αποτέλεσμα την ανταλλαγή μεταξύ τους μουσικών ιδεών, και πρόκειται να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο του, "A Free Society" στις 21 Ιανουαρίου μέσω της Omnivore Recordings.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Meiners είναι ο manager του David J, στο άλμπουμ του οποίου "Souvenir" που κυκλοφόρησε το 2014, συμμετείχαν και ο David J όσο και ο DeLorenzo.

Παράλληλα, το νεοσύστατο συγκρότημα, αποκάλυψε το ομότιτλο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο, το οποίο μπορείτε να ακούσετε μέσω του BrooklynVegan.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "A Free Society", ενώ υπενθυμίζεται πως ο David J, των επανενωμένων πλέον Βauhaus, επισκέφθηκε την Ελλάδα για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το 2018 συμπράττοντας επί σκηνής με τον frontman του θρυλικού σχήματος, Peter Murphy.

Black Leather On The Inside
Candlestick Park
Amanda’s Mantra
A Free Society
Roman À Clef
Soul Wave
Little Did I
Sloe Song
The Unreliable Narrator
Down Below
Return To The Garden Of Allah
Sacred Monster
I Want My Night Crickets!

  • SHARE
  • TWEET