Νέο single από τον Miles Kane

Το επερχόμενο άλμπουμ του "Change The Show" θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο από την BMG

30/09/2021 @ 14:30

O Miles Kane αποκάλυψε ακόμα ένα single μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ του, "Change The Show" που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου από την BMG.

To "Caroline", με Motown επιρροές, τον Oscar Robertson και τον David Bardon στην παραγωγή, είναι ένα τραγούδι για «το όταν προσεγγίζεις κάποιον για να του πεις ότι τον αγαπάς και είναι ιδιαίτερος για εσένα», λέει ο Miles Kane και συμπληρώνει: «Είναι τόσο σημαντικό να επικοινωνούμε μεταξύ μας στις καλές και τις κακές στιγμές, ακόμα κι όταν είναι δύσκολο να το κάνεις.»

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Το "Change The Show" είναι ένα άλμπουμ που αντιπροσωπεύει τον Miles Kane απόλυτα. Ένα άλμπουμ που νέοι και παλιοί fans περιμένανε πολύ καιρό. Χωρίς να λείπουν οι επιρροές από την κλασσική και glam ροκ μουσική, όπως και στους προηγούμενους δίσκους του που λάτρεψε το κοινό, σε αυτό το άλμπουμ επικεντρώνεται περισσότερο στην soul, την R&B των 50’s και στη Motown.

Γνωστός για τις εξαιρετικές του live εμφανίσεις επί σκηνής, ο Miles Kane θα ξεκινήσει περιοδεία στην Μεγάλη Βρετανία τον Ιανουάριο, ενώ τον Απρίλιο θα ακολουθήσουν συναυλίες στην Ευρώπη.

Κυκλοφορεί από την BMG
Powered by The Hubsters

Photo credit: Lauren Luxenberg

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET