O Mike Patton ακυρώνει όλες τις εναπομείνασες συναυλίες του για λόγους ψυχικής υγείας

Ο μουσικός διέκοψε τις περιοδείες των Faith No More και Mr. Bungle επειδή «δεν μπορεί να προσφέρει όσα είναι ικανός αυτή τη στιγμή»

15/09/2021 @ 11:14

Με ανακοίνωσή του μέσω της Ipepac Recordings, o Mike Patton αποκάλυψε πως ακύρωσε τις υπόλοιπες εμφανίσεις των Faith No More και Mr. Bungle, επικαλούμενος λόγους ψυχικής υγείας.

Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος frontman εξήγησε πως η απόφασή του βασίζεται σε ζητήματα που προηγούνταν της πανδημίας, αλλά διογκώθηκαν εξαιτίας της, αποτελώντας πλέον εμπόδιο για αυτόν:

«Δεν πιστεύω πως είμαι σε θέση να προσφέρω όσα μπορώ αυτή τη στιγμή και δεν είμαι διατεθειμένος να πέσω κάτω από το 100% μου. Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς και ελπίζω να επανορθώσω σύντομα.

Τα συγκροτήματα με στηρίζουν σε αυτή μου την απόφαση και ελπίζουμε να το ξεπεράσουμε με ένα υγιή τρόπο».

Οι συναυλίες που επηρεάζονται από την απόφαση του Patton, την οποία στήριξε δημόσια και ο Dave Lombardo, που συμμετέχει στην αναβίωση των Mr. Bungle, λάμβαναν χώρα Σεπτέμβριο και Οκτώβριο στις Η.Π.Α..

Υπενθυμίζεται πως οι Mr. Bungle κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες την ιδιαίτερη livestream παρουσίαση του "The Raging Wrath Of The Eastern Bunny Demo", από την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξαιρετική τους διασκευή σε Van Halen εδώ.

  • SHARE
  • TWEET