Οι Imperial Triumphant επιστρέφουν με νέο δίσκο και video clip

Με τη συμμετοχή του Snake των Voivod το πρώτο δείγμα από τον διάδοχο του "Alphaville"

23/05/2022 @ 13:44

Οι Imperial Triumphant ανακοίνωσαν την άφιξη του πολυαναμενόμενου νέου τους δίσκου.

Το σπουδαίο πειραματικό σχήμα από τη Νέα Υόρκη θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου μέσω της Century Media Records το "Spirit Of Ecstasy", το οποίο θα διαδεχθεί το εκπληκτικό "Alphaville" του 2020.

Παράλληλα, η avant-garde extreme metal μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο δείγμα μέσα από το τρίτο της άλμπουμ.

Πρόκειται για το κομμάτι "Maximalist Scream", στο οποίο συμμετέχει ως καλεσμένος ο εμβληματικός Snake των θρυλικών Voivod και που βρίσκει τους Imperial Triumphant να εξερευνούν περισσότερο τις free-jazz καταβολές του ήχου τους.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται πως στο άλμπουμ θα συμμετέχουν επίσης οι Kenny G (soprano σαξόφωνο), Max Gorelick (κιθάρες),  Alex Skolnick (Testament, κιθάρες), Trey Spruance (Mr. Bungle, κιθάρες), Andromeda Anarchia και Sarai Woods (χορωδιακά φωνητικά) Yoshiko Ohara (φωνητικά), J. Walter Hawkes (τρομπόνι), Ben Hankle (τρομπέτα), Percy Jones (μπάσο), SEVEN)SUNS (έγχορδα), Colin Marston (Krallice, Gorguts, τύμπανα) και Jonas Rolef (φωνητικά).

Μπορείτε να δείτε το video clip της καινούριας σύνθεσης εδώ, καθώς και παρακάτω το tracklist και το εξώφυλλο του δίσκου, ενώ υπενθυμίζεται πως οι Voivod κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες το ποιοτικό "Synchro Anarchy".

Chump Change
Metrovertigo
Tower of Glory, City of Shame
Merkurius Gilded
Death on a Highway
In The Pleasure of Their Company
Bezumnaya
Maximalist Scream

  • SHARE
  • TWEET