Σε φυσική μορφή θα κυκλοφορήσει η ιδιαίτερη livestream εμφάνιση των Mr. Bungle

Το "The Night They Came" πραγματοποιήθηκε ανήμερα του τελευταίου Halloween

22/04/2021 @ 11:34

Στα πλαίσια της πρόσφατης επανένωσής τους, οι Mr. Bungle πραγματοποίησαν στις 31 Οκτωβρίου μια livestream συναυλία ονόματι "The Night They Came".

Η συγκεκριμένη εμφάνιση, διεξήχθη ανήμερα του Halloween και μια μέρα μετά την κυκλοφορία του "The Raging Wrath Of The Easter Bunny Demo", και τώρα ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή.

Το "The Night They Came Home", όπως θα ονομάζεται, θα διατίθεται σε CD+DVD, Blu-ray+CD, κασέτα και φυσικά ψηφιακά, από τις 11 Ιουνίου και μέσω της Ipepac.

Οι εκδόσεις θα παρουσιάζουν μια remastered εκδοχή της εμφάνισης της μπάντας, καθώς και όλων των εμφανίσεων των καλεσμένων κατά τη διάρκειά της, που της έδωσαν ένα χαρακτήρα κωμωδίας, συνδυασμένης με συναυλία και αφήγηση στο ύφος ενός ντοκιμαντέρ.

Στο δίωρο φιλμ θα περιλαμβάνεται εκτεταμένο υλικό πίσω από τις κάμερες, καθώς και τα τρία video-clip από το προαναφερθέν άλμπουμ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την απόδοση του "Bungle Grind" από την εμφάνιση της μπάντας εδώ, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το πλήρες tracklist της κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες εβδομάδες ο Patton κυκλοφόρησε με τους Tomahawk το εξαιρετικό "Tonic Immobility", πρώτο δίσκο για το σχήμα εδώ και οκτώ χρόνια.

Won’t You Be My Neighbor (Fred Rogers cover)
Anarchy Up Your Anus
Raping Your Mind
Bungle Grind
Methematics
Hell Awaits/Summer Breeze (Slayer/Seals & Croft medley/cover)
Eracist
World Up My Ass (Circle Jerks cover)
Glutton For Punishment
Hypocrites/Habla Español O Muere (S.O.D. cover)
Spreading The Thighs of Death
Loss for Words
Sudden Death
Loss of Control (Van Halen cover)

Δείτε επίσης:

O Mike Patton δανείζει την φωνή του στα χελωνονιντζάκια

  • SHARE
  • TWEET