Δείτε τους Mr. Bungle να διασκευάζουν Van Halen

«Προσπαθούσαμε να παίξουμε αυτή τη διασκευή στα '90s αλλά ήμασταν χάλια»

20/05/2021 @ 10:27

Οι Mr. Bungle έδωσαν στη δημοσιότητα μια διασκευή τους στο "Loss Of Control" των Van Halen.

Το συγκρότημα, είχε παρουσιάσει την δική του εκδοχή ως encore στην εξαιρετική livestream εμφάνισή τους "The Night They Came Home!", η οποία έλαβε χώρα τον περασμένο Οκτώβριο, βασισμένη ως επί το πλέείστον στο υλικό του "The Raging Wrath Of The Easter Bunny Demo" και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή στις 11 Ιουνίου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκτέλεση των Mr. Bungle εδώ, στην οποία ο Scott Ian, τιμώντας τη μνήμη του εκλιπόντα κιθαρίστα, κρατούσε μια signature "shark" κιθάρα.

Σχολιάζοντας αυτή την επιλογή των Mr. Bungle, ο κιθαρίστας Trey Spuance δήλωσε:

«Οι Mr. Bungle προσπαθούσαν να παίξουν αυτή τη διασκευή στα '90s αλλά ήμασταν χάλια. Νομίζω πως αυτή τη φορά δούλεψε για μια σειρά από λόγους. Εγώ προσωπικά, εξαιτίας της νέας "Wraging Wrath" περιόδου, προσέγγισα εκ νέου την κιθάρα, όπως έκανα όταν ήμουν 13-14 ετών. Τότε, για μένα όλα περιστρέφονταν μουσικά γύρω από τον Eddie Van Halen, οπότε η επιστροφή σε εκείνη την εποχή προέκυψε φυσιολογικά».

Ο Ian πρόσθεσε:

«Συνήθως δεν αγχώνομαι όταν μαθαίνω τα riffs κάποιου άλλου. Όταν όμως πρόκειται για riff του EVH είναι εντελώς διαφορετική ιστορία. Τρομοκρατούμαι! Στο "Loss Of Control" έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να κρατήσω ρυθμό και να ακολουθώ, μα τι riff είναι αυτό! Ως οπαδός, θεωρώ πως ήταν το τέλειο τραγούδι για να το διασκευάσουν οι Mr. Bungle».

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγους μήνες ο Patton κυκλοφόρησε με τους Tomahawk το εξαιρετικό "Tonic Immobility", πρώτο δίσκο για το σχήμα εδώ και οκτώ χρόνια.

  • SHARE
  • TWEET