Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο Theo Lengyel, ιδρυτικό μέλος των Mr. Bungle

Ο πολυοργανίστας συμμετείχε στους δύο πρώτους δίσκους του πειραματικού metal συγκροτήματος

03/01/2024 @ 18:22

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του KRCR, ο Theo Lengyel, ευρύτερα γνωστός ως ιδρυτικό μέλος των Mr. Bungle, συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του.

Όπως επισημαίνει ο ιστότοπος, ο μουσικός, που διετέλεσε μέλος του διάσημου πειραματικού metal συγκροτήματος για μια δεκαετία περίπου, συνελήφθη χθες, 2 Ιανουαρίου στην Capitola στην Καλιφόρνια, από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, όταν βρέθηκε η σορός της Alice "Alyx" Kamakaokalani, που αναζητούνταν από τις 3 Δεκεμβρίου, στο Tilden Regional Park στο Berkley.

Με την ταυτοποίηση του DNA να αναμένεται από τοπικό ιατροδικαστή, ο Lengyel συνελήφθη χωρίς να σημειωθεί κάποιο περιστατικό.

Από την πρώτη στιγμή της δήλωσης της εξαφάνισης της Kamakaokalani, o Lengyel είχε κατονομασθεί ως ύποπτος. Σημειώνεται πως το 2017, όταν και οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο μεταξύ των δύο, η πρώην σύζυγος του μουσικού, o οποίος είχε ερευνηθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, είχε συντάξει περιοριστικά μέτρα εις βάρος του.

Ο Lengyel ίδρυσε τους Mr. Bungle το 1985 μαζί με τους Mike Patton (φωνητικά), Trey Spruance (κιθάρες), Trevor Dunn (μπάσο) και Jed Watts (τύμπανα)  και συμμετείχε παίζοντας πλήκτρα και σαξόφωνο στα δύο πρώτα άλμπουμ της μπάντας, το ομότιτλο ντεμπούτο τους το 1991 και στο "Disco Volante" του 1995, αποχωρώντας από το σχήμα λίγο αργότερα.

Οι Mr. Bungle διαλύθηκαν το 2000 και επανενώθηκαν (χωρίς τον Lengyel) το 2020, όταν και κυκλοφόρησαν την επανηχογράφηση του "The Raging Wrath Of The Easter Bunny demo".

  • SHARE
  • TWEET