Πληροφορίες για το νέο single των Helloween

Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει

08/12/2020 @ 10:45

Οι Helloween έδωσαν στη δημοσιότητα πληροφορίες για το επερχόμενο νέο τους single.

Το σπουδαίο γερμανικό power metal συγκρότημα, αποκάλυψε την άφιξη του "Skyfall" που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου 2021.

Πρόκειται για μια σύνθεση του Kai Hansen, διάρκειας δώδεκα λεπτών, η οποία όπως δηλώνει η μπάντα θα υπενθυμίζει στιγμές από όλη τους την πορεία, ενώ στα φωνητικά θα συμπράξουν οι Deris, Kiske και Hansen.

Το κομμάτι θα αφηγείται την εμφάνιση εξωγήινων στην Γη και όσα δραματικά θα την συνοδεύσουν, ενώ το συνοδευτικό video clip θα είναι μια παραγωγή του Martin Häusler, αξιοποιώντας 3D animation.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το single εδώ, για το οποίο θα υφίστανται δύο διαφορετικές εκδοχές:

Single 1: Βινύλιο, CD, ψηφιακό:

"Skyfall" (single edit) + "Skyfall" (αποκλειστικό εναλλακτικό mix στα φωνητικά). Συνολική διάρκεια 20 λεπτών, με τις εκδοχές αυτές να μην περιλαμβάνονται στο επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας.

Single 2: Bινύλιο:

"Skyfall" (Single edit) + "Inderstructible" (αποκλειστικό κομμάτι από το άλμπουμ). Περιορισμένη εκδοχή του single η οποία θα συνοδεύεται με ένα ακόμη τραγούδι του δίσκου.

Οι Helloween αποκάλυψαν περισσότερες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο άλμπουμ που θα διαδεχθεί την πετυχημένη 'Pumpkins United" περιοδεία που βρήκε τους Kai Hansen και Michael Kiske να συνδράμουν εκ νέου με το συγκρότημα.

Συγκεκριμένα, στις ηχογραφήσεις του δίσκου αξιοποιήθηκε το αυθεντικό drum kit του Ingo Schwichtenberg, η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στα HOME studios του Αμβούργου με τον ίδιο εξοπλισμό που ηχογραφήθηκαν και τα "Master Of The Rings", "Better Than Raw" και "Time Of The Oath".

Υπενθυμίζουμε πως οι Helloween στο πρόσφατο παρελθόν είχαν δώσει στη δημοσιότητα το τραγούδι "Pumpkins United" με το οποίο είχαν επισημοποιήσει την επανένωσή τους.

Δείτε επίσης:

Αλλαγή ημερομηνίας για τη συναυλία των Helloween στο AthensRocks

«A Buyer's Guide»: Helloween

«A Beginner's Guide»: Ευρωπαϊκό Power Metal - Part I

Helloween - "United Alive"

  • SHARE
  • TWEET