Αλλαγή ημερομηνίας για τη συναυλία των Helloween στο AthensRocks

Όλες οι πληροφορίες για την εμφάνισή τους το επόμενο καλοκαίρι στην Αθήνα

01/06/2020 @ 16:44

ΑthensRocks 2021 

Helloween Pumpkins United

Michael Weikath - Markus Grosskopf - Kai Hansen

Michael Kiske - Andi Deris - Sascha Gerstner - Daniel Löble 

New date!

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 - ΟΑΚΑ

We want out people!

Οι Helloween θέλοντας να προσφέρουν ένα show που θα το απολαύσουν όλοι χωρίς δεύτερες σκέψεις, μεταθέτουν τη συνάντησή τους με όλους τους fans του πλανήτη για το… Future World του 2021!

Όπως λένε και οι ίδιοι «Μια συναυλία των Helloween πρέπει να είναι μια συνάντηση όπου όλοι οι fans θα διασκεδάζουν και θα γιορτάζουν με τη μουσική που όλοι αγαπάμε»

Το απίστευτο line-up που περιμένουμε λοιπόν, έρχεται το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 στο ΟΑΚΑ, όπου θα φωνάξουμε όλοι μαζί We Want Out, σε ένα από τα μεγαλύτερα metal events που έχουμε δει ποτέ επί ελληνικού εδάφους, με το λυσσαλέο show των Helloween PumpkinsUnited να αγγίζει τις 2,5 ώρες!

Πολύ σύντομα θα υπάρξουν νέα και για το υπόλοιπο line-up του φεστιβάλ! Μία μέρα πριν την εμφάνιση των National, IDLES & Balthazar στο ΟΑΚΑ, το ίδιο venue θα γίνει το σημείο συνάντησης για κάθε metalhead που περιμένει το μεγάλο αυτό συναυλιακό του απωθημένο!

Όλοι όσοι επιθυμείτε να τερματίσετε το headbanging μπροστά στο metal stage του AthensRocks, κρατήστε τα εισιτήριά σας μέχρι το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021! Θα περάσει ο καιρός και θα βρεθούμε ξανά εκεί που θέλουμε! Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα εισιτήριά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@highpriority.gr το αργότερο έως την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.

Όπου power metal, μπορείς να βάλεις και Helloween, όπου Helloween αντίστοιχα μπορείς να βάλεις και power metal, μιας και μιλάμε για τους Γερμανούς προπάτορες του ευρωπαϊκού είδους. Στο Αμβούργο κάπου στα 1984, έμελλε να αλλάξει μια για πάντα η ιστορία του σκληρού ήχου. Οι Kai Hansen, (κιθάρα φωνή). Michael Weikath (κιθάρες), Markus Grosskopf  (μπάσο) κι ο Ingo Schwichtenberg (drums) έγιναν Metal Invaders συστήνοντας στο παγκόσμιο κοινό τη σπινταριστή εκδοχή της αγαπημένης τους μουσικής. To “Walls of Jericho”, παρθενικό άλμπουμ των Helloween, στέκει μέχρι και σήμερα αγέρωχο τοτέμ, μετρώντας μόνο οπαδούς κι εθισμένους στην ακρόασή του.

Κάπου εκεί οι δρόμοι του συγκροτήματος συναντιούνται με τον Michael Kiske, βρίσκοντας μια πελώρια φωνή κι ένα ανυπέρβλητο performance. Το κοντέρ γράφει δύο “Keeper of the Seven Keys” κι αμέτρητους οπαδούς να παραληρούν στο άκουσμά του, όσο τα “I Want Out”, “Future World” & “Eagle Fly Free” γίνονται ύμνοι μιας γενιάς. Και της επόμενης κι αυτής που θα έρθει μετά. Οι δρόμοι με τον Hansen χωρίζουν, όμως η δημιουργικότητα των Helloween δεν σταματά, όσο χαιρετίζονται από κοινό και κριτικούς ως η πλέον εμβληματική μπάντα του power metal!

“Pink Bubbles Go Ape” & “Chameleon” ακολουθούν, μέχρι να αποχωρήσει κι ο Μichael Kiske, ενώ ο Schwichtenberg αποχωρεί δύο χρόνια πριν βρει τραγικό θάνατο. Ανακατατάξεις στις Κολοκύθες, με τον Andy Deris να εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός, καταφέρνοντας να χωρέσει στα παπούτσια του αποχωρήσαντα frontman της μπάντας. Φτάνουμε 22 χρόνια μετά, με τον Deris να είναι ο μακροβιότερος τραγουδιστής των Helloween, τραγουδώντας συγκλονιστικά σε κάθε ένα από τα δέκα albums! Άλλοτε πιο πειραματικά (“Better than Raw”), άλλοτε σκοτεινά (“Dark Ride”), άλλοτε τιμώντας τις power metal ρίζες τους (“7 Sinners” & “Straight out of Hell”), το συγκρότημα δεν έριξε ποτέ νερό στο κρασί του, κυκλοφορώντας δίσκους που αγαπήθηκαν πολύ.

Είχε φτάσει όμως η ώρα κάπου στο 2016 για αυτό που προσεύχονταν οι απανταχού οπαδοί τους! Οι Michael Kiske & Kai Hansen επιστρέφουν στο συγκρότημα και η Pumpkins United περιοδεία με όλους τους τραγουδιστές της μπάντας επί σκηνής, γίνεται απολύτως δικαιολογημένα το talk of the town των metal heads του πλανήτη!

Helloween Athens Rocks 2021

Πληροφορίες

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα τα εισιτήρια γενικής εισόδου θα συνεχίσουν να κοστίζουν 45 ευρώ.

Σημεία Προπώλησης
highpriority.gr
ticketmaster.gr
Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111
Δίκτυο καταστημάτων Public

* Για αγορές μέσω internet και Public 
υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμα και τα συλλεκτικά εισιτήρια του AthensRocks στα φυσικά σημεία προπώλησης!

Χρήσιμα Links
athensrocksfestival.com
facebook.com/AthensRocksFestival
instagram.com/athensrocks
youtube.com/channel/UCY99C2m-_VpovXgInFR6ZMQ

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET