Νέο τραγούδι από τα παλιά για τους Guns N' Roses

Πρεμιέρα για το "Absurd" στην Βοστώνη

05/08/2021 @ 09:30

Οι Guns N' Roses εκίνησαν την νέα τους περιοδεία το Περασμένο Σάββατο από το Hershey της Πενσιλβανία και το βράδυ της Τρίτης στην Βοστόνη επιφύλασσαν μία έκπληξη στους οπαδούς τους.

Το κομμάτι που βρισκόταν στο setlist υπό τον τίτλο "Absurd" προλογήθηκε από τον Axl Rose ως νέο τραγούδι των Guns N' Roses που παίζεται για πρώτη φορά.

Οι φανατικοί οπαδοί επιβεβαίωσαν πως πρόκειται για νέα εκδοχή του "Silkworms", τραγούδι με την υπογραφή του Dizzy Reed και του Chris Pitman, νυν και πρώην κιμπορντίστα του συγκροτήματος αντίστοιχα.

Το "Silkworms" προέρχεται από τα sessions του "Chinese Democracy" και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την Πρωτοχρονιά του 2001, για να ακολουθήσουν τρεις ακόμη ζωντανές εκτελέσεις την ίδια χρονιά.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Slash είχε εκφράσει την επιθυμία για κυκλοφορία νέας μουσικής από τους Guns N' Roses εντός του τρέχοντος έτους, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα επιβεβαιώθηκε ότι ο νέος δίσκος των Slash ft. Myles Kennedy And The Conspirators θα βγει στην αγορά μέσω της νεοσύστατης Gibson Records.

  • SHARE
  • TWEET