Slash: «Ευελπιστώ πως το 2021 θα κυκλοφορήσουμε νέα μουσική με τους Guns N' Roses»

Ο κιθαρίστας αποκάλυψε πως δουλεύει με τον Duff McKagan πάνω σε νέο υλικό

28/12/2020 @ 12:07

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Slash δήλωσε πως είναι αισιόδοξος ότι το νέο έτος θα κυκλοφορήσει νέα μουσική τόσο με τους Guns N' Roses όσο και με τον Myles Kennedy και τους Conspirators.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Cleveland.com, o μουσικός αποκάλυψε πως δουλεύει με τον Duff McKagan πάνω σε νέο υλικό, το οποίο αναμένεται να εμπεριέχεται στον διάδοχο του "Chinese Democracy".

Ο Slash, σχολίασε και τις εξελίξεις στο προσωπικό του σχήμα με τον Myles Kennedy, αναφέροντας:

«Βρισκόμαστε σε προπαρασκευαστικά στάδια όσον αφορά τους Conspirators, έχουμε έτοιμα 20 τραγούδια και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την προετοιμασία από την επόμενη χρονιά.

Πέρασα πολύ χρόνο συνθέτοντας αυτό το υλικό. Πριν από αυτό, ο Duff και εγώ δουλεύαμε πάνω στον νέο δίσκο των Gun N' Roses, δεν είμαι καλός στο να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα.

Ευελπιστώ πως την νέα χρονιά θα κυκλοφορήσουμε νέα μουσική και με τα δύο στρατόπεδα. Είναι δύσκολο να το προβλέψω, αλλά πιστεύω πως θα έχουμε καινούριο υλικό με τους Guns N' Roses το 2021».

Υπενθυμίζουμε πως ο ομώνυμος δίσκος του Slash καθώς και το "World On Fire", η δεύτερη συνεργασία του με τους Conspirators, περιλαμβάνονται στα 100 rock άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.

Δείτε επίσης:

Νέος δίσκος από τους Slash ft. Myles Kennedy And The Conspirators

  • SHARE
  • TWEET