Μέσω της νεοσύστατης Gibson Records θα κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ του Slash

Ο νέος δίσκος των Slash ft. Myles Kennedy And The Conspirators θα είναι η παρθενική δουλειά της εταιρείας

27/07/2021 @ 12:10

O θρυλικός μουσικός οίκος Gibson, ενεργός επί 127 χρόνια, ανακοίνωσε την εκκίνηση της δισκογραφικής εταιρείας Gibson Records.

Με έδρα στο Nashville στο Tennessee, η νεοσύστατη εταιρεία, που υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τη BMG, αποτελεί το πιο πρόσφατο βήμα σε μια σειρά εμπορικών ενεργειών αναζωογόνησης του διάσημου brand, που κήρυξε πτώχευση το 2018, έπειτα από τα Gibson TV, Gibson Artist Collections, The Gibson App και το Gibson Garage που βρίσκεται επίσης στο Nashville.

Η εν λόγω δισκογραφική θα βασίσει το ρόστερ της κυρίως σε καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό του κιθαριστικού οίκου, δίνοντας έμφαση στην ηχογράφηση και προώθηση της κιθαριστικής μουσικής.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρώτος καλλιτέχνης με τον υποίο συνάπτεται συνεργασία είναι ο Slash, με τη Gibson Records να ανακοινώνει πως θα κυκλοφορήσει τον επερχόμενο δίσκο των Slash Ft. Myles Kennedy And The Conspirators, ο οποίος βρίσκεται καθ' οδόν.

Σχολιάζοντας τη σύμπραξη, ο Slash, που αναμένεται να αποτελέσει το πρόσωπο της δισκογραφικής, ανέφερε:

«Αποτελεί τιμή για εμάς να είμαστε η παρθενική κυκλοφορία της εταιρείας. Αποτελεί ζενίθ στην συνεργασία μας, και έχοντας δουλέψει στενά με τη Gibson για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ξέρω πως θα είναι μια δισκογραφική η οποία θα σεβαστεί τους καλλιτέχνες και θα τους στηρίξει δημιουργικά. Όχι μόνο εμένα, αλλά όλους όσους θα επιλέξει να συνεργαστεί. Είναι τέλειο».

Υπενθυμίζεται πως ο πιο πρόσφατος δίσκος του Slash, σε συνεργασία με τους Conspirators και τον Myles Kennedy, το "Living The Dream", κυκλοφόρησε το 2018.

  • SHARE
  • TWEET