Χιόνι, αναβολή πτήσεων και... snow jam με τους Dave Grohl και Warren Haynes

Δείτε την απρόσμενη live εμφάνιση των δυο μεγάλων μουσικών

11/12/2018 @ 10:42

Μια απρόσμενη αναβολή αεροπορικών πτήσεων λόγω καιρικών συνθηκών κράτησε αρκετούς μουσικούς καθηλωμένους στo Asheville της North Carolina, την περασμένη Κυριακή.

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ο Dave Grohl και ο Warren Haynes προσκάλεσαν αρκετούς συναδέλφους τους στο Orange Peel για ένα… snow jam.

Το ανέλπιστο pop up show -έγινε sold out λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωσή του- ξεκίνησε με τις συνθέσεις από το πρόσφατο, ορχηστρικό "Play" του Grohl .

Ο Haynes ακολούθως, ανέβηκε στην σκηνή με τους παρευρισκόμενους να παρακολουθούν ένα εκπληκτικό setlist με κομμάτια όπως το "Since I’ve Been Loving You" των Led Zeppelin, "All Apologies" των Nirvana, "Helter Skelter" των Beatles, "Dear Mr. Fantasy" τωνTraffic και πολλά ακόμα.

Τους δυο μουσικούς συντρόφευσαν ο Audley Freed (Black Crowes), ο Matt Abts (Gov’t Mule), ο T-Bone Anderson, ο Jimmy Vivino κ.α.

Δείτε εδώ την διασκευή του "Since I’ve Been Loving You", εδώ το "All Apologies", εδώ το "Simple Man" των Lynyrd Skynyrd και εδώ το "Bitch" των Rolling Stones.

  • SHARE
  • TWEET