Πρώτο δείγμα από το νέο δίσκο του Devin Townsend

Δείτε το video clip του εναρκτήριου "Moonpeople"

26/08/2022 @ 12:53

Το πρώτο δείγμα μέσα από το νέο δίσκο του Devin Townsend, είναι γεγονός!

Συγκεκριμένα, ο πολυπράγμων μουσικός έδωσε στη δημοσιότητα το video clip του εναρκτήριου "Moonpeople", μέσα από το επερχόμενο "Lightwork", που θα κυκλοφορήσει σε δύο μήνες.

Γυρισμένο από τον Townsend, όταν αυτός βρισκόταν στην Ισπανία, το clip θα αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας σχετικών video, που θα αποκαλυφθεί σταδιακά.

Σχολιάζοντας την δισκογραφική του επιστροφή, ο Townsend ανέφερε μεταξύ άλλων πως το "Lightwork" επικεντρώνεται περισσότερο στα τραγούδια, όντας πιο άμεσο και ευθύ από τα πρόσφατα project του καλλιτέχνη, ενώ στιχουργικά αντανακλά τις δυσκολίες που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως ο Townsend κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο τα ambient "The Puzzle" και "Snuggles", όπως και νωρίτερα το live άλμπουμ "Devolution Series #1 - Acoustically Inclined, Live In Leeds" και το "Order Of Magnitude" το 2020.

Επιπρόσθετα, το 2019 κυκλοφόρησε το εξαιρετικό "Empath", ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του έτους όπως και ένα από τα 100 metal άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας, σύμφωνα με το Rocking.

  • SHARE
  • TWEET