Ο Devin Townsend αποκάλυψε το νέο του άλμπουμ

Τίτλος, εξώφυλλο και ημερομηνία κυκλοφορίας για το επόμενο δισκογραφικό βήμα του σπουδαίου καλλιτέχνη

21/06/2022 @ 14:00

Ο Devin Townsend έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για την επικείμενη δισκογραφική του επιστροφή.

Συγκεκριμένα, ο μουσικός θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου μέσω της Inside Out το "Lightwork", το οποίο θα συνοδεύσει με μια σχετική περιοδεία αρχής γενομένης από τον Φεβρουάριο του 2023.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο της κυκλοφορίας, της οποίας την παραγωγή ανέλαβε ο Gggarth Richardson (Biffy Clyro, Rage Against The Machine).

Επιπρόσθετα, σε περιορισμένες εκδόσεις του άλμπουμ, θα περιλαμβάνεται επίσης το συνοδευτικό "Nightwork", με περισσότερες πληροφορίες για τα διάφορα φορμάτ να αναμένονται το προσεχές χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως ο Townsend, έχει μείνει ιδιαίτερα ενεργός τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορώντας τον περασμένο Δεκέμβριο τα ambient "The Puzzle" και "Snuggles", όπως και νωρίτερα το live άλμπουμ "Devolution Series #1 - Acoustically Inclined, Live In Leeds" και το "Order Of Magnitude" το 2020.

Επιπρόσθετα, το 2019 ο Townsend κυκλοφόρησε το εξαιρετικό "Empath", ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του έτους όπως και ένα από τα 100 metal άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας, σύμφωνα με το Rocking.

Δείτε επίσης:

Devin Townsend: «Δεν μπορώ πια να είμαι συνεχώς σαν μια κινούμενη βόμβα»

  • SHARE
  • TWEET