Όταν ο Adam Jones (Tool) είχε στήσει φάρσα με αστυνομικούς στους Melvins

Ο ντράμερ Dale Crover αποκάλυψε μια ιδιαίτερα αγχωτική στιγμή για την μπάντα

16/02/2021 @ 12:55

Ο Dale Crover, ντράμερ των Melvins, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "The Chuck Shute Podcast" θυμήθηκε μια δυσάρεστη εμπειρία της μπάντας σε παλαιότερη περιοδεία της στο Texas.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της περιοχής είχαν σταματήσει για έλεγχο το πούλμαν του συγκροτήματος, «φυτεύοντας» κατά τη διαδικασία ναρκωτικά και όπλα στα υπάρχοντά τους, προξενώντας φρίκη στην μπάντα. Όπως αποδείχθηκε όμως, το σκηνικό αυτό ήταν μια καλοστημμένη φάρσα από τον Adam Jones των Tool.

O Crover, διηγούμενος το γεγονός, που χρονολογείται το 2012 αλλά μόλις τώρα ήρθε στη δημοσιότητα, ανέφερε:

«Μας σταμάτησαν στο Texas, έξω από το Houston. Ο αστυνομικός που διεξήγαγε τον έλεγχο βρήκε ναρκωτικά στις τσάντες μας, τα οποία όμως δεν ήταν δικά μας. Κανείς μας δεν ήταν τόσο ηλίθιος ώστε να φέρει χόρτο στο Texas. Αναγκαστήκαμε να βγούμε από το όχημα, με τον αστυνομικό να αποφασίζει πως εγώ είμαι ο επικεφαλής της μπάντας και ξεκίνησε να ψάχνει την τσάντα μου.

Τότε, άρχισε να βγάζει από μέσα ζυγαριά και μια μεγάλη σακκούλα κοκαΐνης, καθώς και ένα πιστόλι 9 χιλιοστών. Μου είπε πως είναι παράνομη η είσοδος με όπλο στο Texas. Τότε, εγώ άρχισα να φρικάρω γιατί συνειδητοποίησα πως μου φύτευε ενοχοποιητικά στοιχεία. Αναρωτήθηκα αν έπρεπε να του δώσω χρήματα ως αντάλλαγμα».

Ο touring manager των Melvins όμως, αντιλήφθηκε πως αυτά τα στοιχεία βρίσκονταν στο αστυνομικό όχημα και του ζήτησε τον λόγο. Εκείνη την στιγμή, ο αστυνομικός αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβαινε, λέγοντας στην μπάντα πως όλο αυτό ήταν στημμένο από τον Adam Jones των Tool.

Όταν ερωτήθηκε για το εάν οι Melvins ανταπέδωσαν την φάρσα, ο Crover δήλωσε «όχι ακόμη».

Υπενθυμίζουμε πως ο νέος δίσκος του συγκροτήματος, "Working With God", θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου, με πιο πρόσφατο single το "The Great Good Place".

  • SHARE
  • TWEET