Καινούριο τραγούδι από τους Melvins

To "Caddy Caddy" θα περιέχεται στον επερχόμενο δίσκο της μπάντας

06/01/2021 @ 13:07

Οι Melvins έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο single από την επερχόμενη δισκογραφική τους επιστροφή.

Το ιστορικό συγκρότημα, κυκλοφόρησε το "Caddy Caddy", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ και θα περιέχεται στο "Working With God".

Το τραγούδι, διαδέχεται τα "Brian, The Horse-Faced Goon", που μπορείτε να ακούσετε εδώ και "I Fuck Around/Bouncing Rick", ως προπομπός του άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζουμε πως το συγκρότημα επανέρχεται ως Melvins 1983, με «ό,τι κοντινότερο μπορεί να υπάρξει στους Melvins και την αυθεντική τους σύνθεση» όσον αφορά την σύνθεση της μπάντας.

Συγκεκριμένα, ο King Buzzo, μοναδικό εναπομείναν αυθεντικό μέλος, και ο μπασίστας Dale Crover (που έγινε μέλος της μπάντας το 1984), συνεργάζονται εκ νέου με τον αυθεντικό ντράμερ του συγκροτήματος Mike Dillard, με το νέο άλμπουμ να διαδέχεται το "Tres Cabrones" του 2013.

Παράλληλα με τον νέο δίσκο, ο Crover θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ "Rat-A-Tat!-Tat!" στις 15 Ιανουαρίου, ενώ υπενθυμίζουμε πως o King Buzzo κυκλοφόρησε το 2020 το ακουστικό άλμπουμ "Gift Of Sacrifice" σε συνεργασία με τον Trevor Dunn (Mr. Bungle).

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: Melvins

  • SHARE
  • TWEET