Corey Taylor: «To Rock And Roll Hall of Fame είναι ένας σωρός από σκουπίδια»

Ο διάσημος frontman δήλωσε πως θα ακολουθούσε το δρόμο των Sex Pistols σε περίπτωση ένταξής του

31/05/2021 @ 11:41

Σε νέα του συνέντευξη, ο Corey Taylor μοιράστηκε τις απόψεις του για το Rock And Roll Hall Of Fame.

Ο διάσημος frontman, όταν ερωτήθηκε για το εάν οι οπαδοί των Slipknot έχουν τη δύναμη να εντάξουν το σχήμα και να διορθώσουν όλα τα κακώς κείμενα, αναφορικά με την μη είσοδο ιστορικών heavy metal συγκροτημάτων όπως οι Iron Maiden και οι Judas Priest, απάντησε ιδιαίτερα σκληρά:

«Πρώτα από όλα, δεν με ενδιαφέρει ο θεσμός. Πιστεύω πως είναι ένας σωρός από σκουπίδια. Δεν τιμούν τίποτα άλλο πέραν της pop μουσικής, και περιλαμβάνουν πραγματικά rock μπάντες μόνο όταν αυξηθεί η πίεση.

Προσβάλλουν τόσα συγκροτήματα με το να εντάσσουν πριν από ιστορικές μπάντες που πραγματικά το αξίζουν άλλες, οπότε νομίζω πως θα ακολουθούσα τον δρόμο των Sex Pistols. Θα τους έλεγα πως το Hall Of Fame είναι μια απάτη και δεν θα με ενδιέφερε το να είμαι μέλος του. Δεν έχετε ιδέα ποιό είναι το αυθεντικό πνεύμα του rock and roll.

Δεν θεωρώ πως οι οπαδοί μας ενδιαφέρονται για το αν είμαστε μέλη του θεσμού, κάτι τέτοιο δεν θα μας σταματούσε από το να συνεχίζαμε. Σκέψου το, είναι σαν τους ποδοσφαιριστές. Αφού συνεχίζουμε και παίζουμε εξαιρετικά, και δεν έχουμε αποσυρθεί, γιατί να μας νοιάζει αν έχουμε ενταχθεί στο Rock And Roll Hall Of Fame;»

Υπενθυμίζεται πως ο Taylor συμμετείχε πρόσφατα στο soundtrack της σειράς "Thunder Force", έχοντας κυκλοφορήσει πέρσυ τον προσωπικό του δίσκο "CMFT", ενώ οι Slipknot βρίσκονται στη διαδικασία ολοκλήρωσης του νέου τους δίσκου.

Δείτε επίσης:

Cοrey Taylor: «Μισώ το καινούριο rock στο μεγαλύτερο μέρος του»

Clown (Slipknot): «Αυτή την περίοδο ηχογραφούμε θεϊκή μουσική, έχουμε τρομερή έμπνευση»

O πρόεδρος του Rock And Roll Hall Of Fame υπερασπίζεται την απουσία metal συγκροτημάτων

  • SHARE
  • TWEET