Clown (Slipknot): «Αυτή την περίοδο ηχογραφούμε θεϊκή μουσική, έχουμε τρομερή έμπνευση»

Ο μουσικός, σχολιάζοντας την πρόοδο της μπάντας στο στούντιο, εξήρε τα φωνητικά του Corey Taylor

20/05/2021 @ 12:18

Ο Shawn "Clown" Crahan των Slipknot, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή του Download Festival, αναφέρθηκε στην πρόδο των ηχογραφήσεων της μπάντας για τον διάδοχο του "We Are Not Your Kind".

O συνιδρυτής και percussionist του συγκροτήματος, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ και η υπόλοιπη μπάντα είμαστε πραγματικά χαρούμενοι αυτή την περίοδο. Ο Corey Taylor τραγουδάει όπως δεν τον έχω ξανακούσει ποτέ, κάτι που με συγκινεί. Έχουμε γράψει σπουδαία μουσική, και ένας λόγος είναι πως ο αγαπημένος μου τραγουδιστής στον πλανήτη έχει αναλάβει τα φωνητικά. Είναι η πρώτη φορά που πάμε στο στούντιο με ολοκληρωμένους τους στίχους. Παρ' όλα αυτά, θα θέλει τον χρόνο του στις ηχογραφήσεις για να αποτυπώσει σε κάθε τραγούδι όσα σκέφτεται με τον τρόπο που επιθυμεί.

Είμαστε στο L.A.. Μόνο αυτό μπορώ να πω για την ώρα. Ηχογραφούμε θεϊκή μουσική, έχουμε τρομερή έμπνευση. Είναι απλά υπέροχο να βρισκόμαστε μαζί, και έχουν όλοι φοβερή διάθεση, την καλύτερη που έχω παρατηρήσει. Νιώθω πως έχει ολοκληρωθεί ένας κύκλος. Νιώθω ξανά σαν παιδί, είναι πολυ διασκεδαστικό.

Όσον αφορά το εάν θα είναι διαφορετικό το νέο άλμπουμ, όλα είναι διαφορετικά, αλλά όλα είναι Slipknot. Αναζητούμε τις ψυχές μας κάθε φορά, οπότε πιστεύουμε θα αγαπηθεί επειδή εμείς θα το εκτιμάμε. Είναι διαφορετικό, αλλά σου ξαναλέω. Δεν έχω ακούσει ποτέ ξανά τον Corey Taylor να τραγουδά έτσι. Νιώθω πως όλα ολοκληρώνονται».

Υπενθυμίζουμε πως το "We Are Not Your Kind" περιλαμβάνεται στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2019 όπως αναδείχθηκαν από το Rocking.

  • SHARE
  • TWEET