Δεύτερο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ των Amenra

Δείτε το video-clip του δωδεκάλεπτου "Voor Immer"

09/06/2021 @ 11:09

Οι Amenra έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ τους.

Η βελγική post/sludge metal κολεκτίβα αποκάλυψε το video-clip του "Voor Immer", το οποίο διαδέχεται το "De Evenmens", ως προπομπός του πολυαναμενόμενου "De Doorn".

Σχολιάζοντας το νέο single, ο τραγουδιστής του σχήματος, Colin H. van Eeckhout, ανέφερε:

«To "Voor Immer" ("For Ever") ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια που γράψαμε για το άλμπουμ. Το παίξαμε ζωντανά για πρώτη φορά το 2018 στην πλατεία του Dixmude, στο West Flanders του Βελγίου. Συνοδευόμενοι από το καριγιόν, του οποίου οι καμπάνες είναι συνηθισμένο μουσικό όργανο εδώ στο Βέλγιο και τις υπόλοιπες Κάτω Χώρες, ενώσαμε την Γη με τον Αέρα. Αρχικά είχε γραφτεί στα πλαίσια της επετείου της λήξης του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Τελευταία φορά που το παίξαμε ζωντανά ήταν τέλη του 2019 στο Menen, τη νύχτα που μαζευτήκαμε και ξορκίσαμε στη φωτιά όλα όσα χάσαμε χωρίς να τα γνωρίζουμε. Μέσα από τη φωτιά απόκαλύφθηκε το χάλκινο άγαλμα 20 μέτρων των Amenra, αντανακλώντας ένα κόκκινο χρώμα, σύμβολο της ελπίδας.

Αυτό είναι ένα τραγούδι για την ανεύρεση ελπίδας, για τη δύναμη να συνεχίσεις. Το περιεχόμενό του είναι παρόν και στον σημερινό μας κόσμο».

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος, εξαιρετικός δίσκος των Amenra, "Mass VI" συμπεριλαμβάνεται στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της περασμένης δεκαετίας, όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του Rοcking.

Επιπρόσθετα, οι Amenra θα πραγματοποιήσουν μια livestream εμφάνιση στις 27 Ιουνίου, για την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια εδώ.

  • SHARE
  • TWEET