Στις 21 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των Pearl Jam

13/07/2009 @ 01:45
21 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο, ολοκαίνουριο album των Pearl Jam, "Backspacer", σε παραγωγή Brendan O'Brien, και θα αποτελέσει σίγουρα ένα από τα κορυφαία highlights της χρονιάς.

Οι Pearl Jam σχεδόν «ξαναγεννιούνται» μέσα από το "Backspacer", το ένατο album τους και το πρώτο που κυκλοφορεί από τη Universal Music. To συγκρότημα από το Seattle ενώνει και πάλι δυνάμεις με τον παραγωγό Brendan O'Brien, ο οποίος υπήρξε παραγωγός σε τέσσερα προηγούμενα albums του, καθώς και υπεύθυνος για το re-master του πρώτου του δίσκου, "Ten", που επανακυκλοφόρησε το Μάρτιο.

Το buzz γύρω από τη νέα δισκογραφική δουλεία των Pearl Jam έχει ήδη ξεκινήσει, με αποκορύφωμα την «επίσημη πρώτη» εμφάνιση του πρώτου single από το "Backspacer", "Get Some", το οποίο οι Pearl Jam τραγούδησαν live στη δημοφιλέστατη εκπομπή The Tonight Show with Conen O' Brien την πρώτη Ιουνίου. Το youtube.com «πήρε φωτιά» από τους αμέτρητους θαυμαστές που ήθελαν να δουν την πρεμιέρα του "Get Some", ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο σε αριθμούς, ενώ η συγκεκριμένη εκπομπή είχε το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό που είχε ποτέ chat show στην Αμερική τα τελευταία 5 χρόνια!

Οι Pearl Jam -Eddie Vedder (lead vocals, guitar), Jeff Ament (bass), Stone Gossard (guitar), Matt Cameron (drums) και Mike McCready (guitar)- θα πραγματοποιήσουν 4 συναυλίες στην Ευρώπη στο πλαίσιο της προώθησης του νέου τους album, πριν επιστρέψουν και πάλι στην Αμερική το Σεπτέμβριο για να συνεχίσουν την περιοδεία τους.

Πιο συγκεκριμένα οι ημερομηνίες και οι πόλεις είναι οι εξής:

Πέμπτη, 13 Αυγούστου - Rotterdam, Sportspaleis Ahoy
Σάββατο, 15 Αυγούστου - Berlin, Wuhlheide
Δευτέρα, 17 Αυγούστου - Manchester, Men Arena
Τρίτη, 18 Αυγούστου - London, O2 Arena

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET