Ο Todd La Torre αφήνει τους Crimson Glory και αφοσιώνεται στους Queensryche

08/02/2013 @ 11:46
Ο Todd La Torre, μετά από περίπου τρία χρόνια και ενώ φαινόταν ότι είχε δώσει νέα πνοή στους Crimson Glory, αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει από τη μπάντα.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον είναι 100% αφοσιωμένος στους Queensrÿche (όχι αυτούς του Geoff Tate, τους άλλους), με τους οποίους είχε ενώσει τον τελευταίο χρόνο τις δυνάμεις του.

Σύμφωνα με δήλωσή του, βασική αιτία της αποχώρησής του δεν ήταν οι υποχρεώσεις του με τους 'Ryche, αλλά η στασιμότητα που επικρατούσε εδώ και αρκετό καιρό στο στρατόπεδο των Glory, ενώ υποτίθεται πως ετοίμαζαν το άλμπουμ της επιστροφής τους μετά το "Astronomica" του 1999.

Παρά τις αιχμές που άφησε ο La Torre για τους πρώην συνεργάτες του, τους ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του έδωσαν να αναδειχθεί καθότι άγνωστος τραγουδιστής στο ευρύ κοινό (όπως και τους fans για την υποστήριξή τους στο πρόσωπό του) και τους ευχήθηκε κάθε προσωπική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Οι Queensrÿche του Todd La Torre έχουν ανακοινώσει για το επόμενο διάστημα αρκετές ζωντανές εμφανίσεις, όπου τα τελευταία τους άλμπουμ θα αγνοούνται επιδεικτικά και το βάρος θα δίνεται στις πρώτες κυκλοφορίες του group στις αρχές των 80s.
  • SHARE
  • TWEET