O Todd La Torre στρέφεται κατά του Geoff Tate

01/05/2013 @ 13:32
O Todd La Torre χαρακτήρισε τον τίτλο του νέου άλμπουμ των Queensrÿche του Geoff Tate ως ένα «φθηνό, ύπουλο χτύπημα».

Ο Geoff Tate κυκλοφόρησε με την νέα του μπάντα το "Frequency Unknown" πριν λίγες μέρες. Το εξώφυλλό του απεικονίζει μία γροθιά που φοράει ένα δαχτυλίδι με το έμβλημα των Queensrÿche και τα κεφαλαία γράμματα «F» και «U».

Οι ...έτεροι Queensrÿche με frontman τον Todd La Torre ανακοίνωσαν το δικό τους νέο άλμπουμ, το οποίο θα φέρει απλά το όνομα της μπάντας και θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου μέσω της Century Media.

Ο πρώην τραγουδιστής των Crimson Glory επιμένει ότι το άλμπουμ του Tate είναι απλά μια απομίμηση της μπάντας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο Knac.com, «Δεν το αναγνωρίζω καν σαν δίσκο των Queensrÿche. Οι τύποι που παίζουν στο άλμπουμ δεν είναι οι ίδιοι που παίζουν στις συναυλίες, ούτε έχουν γράψει τα τραγούδια. Είναι μία περιστρεφόμενη πόρτα, όχι οι Queensrÿche. Το συγκρότημα που παίζω εγώ είναι οι Queensrÿche.»

Αναφορικά με τον τίτλο και το εξώφυλλο του "Frequency Unknown", σχολίασε: «Ακόμη και ένας πίθηκος θα καταλάβαινε περί τίνος πρόκειται. Είναι ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Για μένα, δεν είναι αυτό οι Queensrÿche. Δεν ήταν ποτέ των φτηνών κινήσεων - είχαν ανέκαθεν περισσότερο σεβασμό και εξυπνάδα.»

«Όταν πρωτοάκουσα για το "Frequency Unknown" σκέφτηκα «ok, cool». Μετά όμως είδα τη γροθιά με τα γράμματα «F U» και σκέφτηκα «Σοβαρά τώρα;». Αυτό δεν είναι σωστό για το όνομα των Queensrÿche, να απεικονίζεται το έμβλημα της μπάντας δίπλα ανάμεσα από ένα «F U». Είναι ανώριμο, είναι εκνευριστικό, είναι ηλίθιο.»
  • SHARE
  • TWEET