Νέο group με μέλη από Blue Oyster Cult, Queensryche, πρώην Journey

Η μουσική των Bad Penny αντανακλά την αγωνία και την απομόνωση των καιρών της πανδημίας

17/08/2020 @ 21:18

Στη σκιά της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και λόγω της υποχρεωτικής χαλάρωσης στις περιοδείες, ένα νέο group κορυφαίων μουσικών δημιουργήθηκε για να ηχογραφήσει μουσική που αντανακλά την αγωνία, την απομόνωση και την εκρηκτική ενέργεια αυτών των περίεργων καιρών.

Το project ονομάζεται Bad Penny και περιλαμβάνει τον πρώην τραγουδιστή των Journey, Steve Augeri, τον frontman των Queensryche, Todd La Torre, τον πρώην μπασίστα των Queen και μέλος των Blue Oyster Cult, Danny Miranda, τον ντράμερ τους, Jules Radino και τον κιθαρίστα και ιθύνοντα νου του εγχειρήματος, Mike Holtzman.

Το πρώτο τραγούδι των Bad Penny, το heavy "Voices In My Head", τραγουδισμένο από τον La Torre, θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Αυγούστου σε ραδιοφωνική εκπομπή και στοχεύει στο να αιχμαλωτίσει τη διάθεση μιας ολόκληρης χώρας (ΗΠΑ). «Η χώρα σαν να τρελαίνεται», γελάει ο Holtzman. «Είμαστε κοινωνικοί άνθρωποι, παγιδευμένοι σε εσωτερικούς χώρους. Αντιμετωπίζουμε αβεβαιότητα για το μέλλον. Αυτό το τραγούδι αντικατοπτρίζει αυτό το άγχος και την παγιδευμένη ενέργεια που όλοι αισθανόμαστε.»

Ένα ακόμη τραγούδι, η μπαλάντα "Lose Myself", με τη φωνή του Augeri, θα ακολουθήσει την 1η Σεπτεμβρίου, μαζί με ένα video που γυρίστηκε από τον Foad Farid, ο οποίος υπογράφει και το "Marry The Night" της Lady Gaga.

  • SHARE
  • TWEET