Nέα video από Kasabian, Royal Blood και Slash με Jeff Bridges!

Δείτε τα 3 πιο εντυπωσιακά video αυτής της εβδομάδας

08/02/2015 @ 13:57
Πριν λίγες μέρες σας είχαμε γράψει σχετικά με το δίσκο του Jeff Bridges, ο οποίος έχει σκοπό να μας κάνει να κοιμόμαστε καλύτερα…

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε για αυτό τον σκοπό στο show του Conan O’ Brien και είπαν μαζί το "Somebody Else" από το δίσκο του 2009 για την ταινία "Crazy Heart". Στην πορεία μπήκε στην παρέα και ο Slash. Δείτε τους όλους από εδώ.



Η εταιρεία Visualise συνεργάστηκε με τους Kasabian στις συναυλίες τους τον περασμένο Δεκέμβρη στo Βrixton Adademy του Λονδίνου, προσφέροντας τη συναυλία σε 360 μοίρες. Δείτε από αυτόν τον σύνδεσμο τα "Club Foot" και "Stevie" για να καταλάβετε μαζί μας, τι εννοούμε. Aν μετακινείτε το ποντίκι πάνω στην οθόνη, τότε αλλάζετε θέση και γωνία θέασης. Εντυπωσιακό!



Οι Royal Blood κυκλοφορούν ακόμα ένα φοβερό video από το υπερεπιτυχημένο ντεμπούτο τους, αυτή τη φορά το "Out Of The Black". To σκηνοθέτησαν ο Christy Karacas (της σουρεαλιστικής σειράς κινουμένων σχεδίων "Superjail!") και τον illustrator David Wilson, της φήμης των "We Exist" των Arcade Fire και "Do I Wanna Know" των Arctic Monkeys. Δείτε το από εδώ.
  • SHARE
  • TWEET