O Jeff Bridges κυκλοφορεί δίσκο για... ύπνο

Ο διάσημος ηθοποιός θέλει να βοηθήσει τον κόσμο να κοιμηθεί

30/01/2015 @ 10:11
Ο Jeff Bridges δεν χρειάζεται συστάσεις. "Big Lebowski" για τους… φίλους, από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του, για όλους τους υπόλοιπους.

Ο Bridges παρέα με τον Keefus Ciancia, γνωστό κινηματογραφικό και τηλεοπτικό συνθέτη, κυρίως για τη δουλειά του στο "True Detective", κυκλοφορούν το δίσκο "Sleeping Tapes", τον οποίο μπορείτε να ακούσετε ή να αγοράσετε από το DreamingWithJeff.com με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν σε καλό σκοπό.

«Ο κόσμος είναι γεμάτος με ανήσυχους ανθρώπους που χρειάζονται ύπνο. Αποφάσισα να γεμίσω τα δικά μου cd με νέους ήχους, θορύβους και πράγματα που θα σου εξασφαλίσουν έναν καλό ύπνο όπως και μένα» λέει ο Bridges.

Στο κομμάτι "Goodmorning, Sweetheart" μιλά στη γυναίκα του ενώ της ετοιμάζει πρωινό ενώ η μουσική είναι ένα «απαλό» ambient, ενώ στο "IKEA", ο Bridges λέει πως θέλει να αποτεφρωθεί το σώμα του και να μπει σε έναν δορυφόρο που θα περιστρέφεται γύρω από τη Γη!.

Ο Bridges έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο δίσκους, το "Βe Here Soon" in 2000 και το 2011 με τίτλο το όνομά του. Συνεργάστηκε με τον διάσημο μουσικό T Bone Burnett, όπως και το στην ταινία του 2009 "Crazy Heart" η οποία του έφερε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του, ως ξεπεσμένο star της country μουσικής.
  • SHARE
  • TWEET