O Elton John αποθεώνει το "Nothing Else Matters" κάνοντας τον Hetfield να δακρύσει

Ο θρυλικός μουσικός συνεργάστηκε με τη Miley Cyrus σε διασκευή του κλασικού κομματιού

13/09/2021 @ 11:13

Στα πλαίσια των εορτασμών της επετείου 30 χρόνων του "Τhe Black Album", οι Metallica εμφανίστηκαν στο "The Howard Stern Show" πριν λίγες ημέρες.

Μαζί τους στην εκπομπή, βρισκόταν και η Miley Cyrus, η οποία επίσης διασκεύασε μαζί με το συγκρότημα το "Nothing Else Matters", σε μια εξαιρετική απόδοση που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Κατά τη διάρκεια του σόου, οι παρευρισκόμενοι επικοινώνησαν με τον sir Elton John, ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του για το εμβληματικό κομμάτι.

Σημειώνεται πως ο John συνεργάστηκε με τη Cyrus σε διασκευή της σύνθεσης στα πλαίσια του επιβλητικού "The Metallica Blacklist".

Ο σπουδαίος μουσικός, αποθέωσε το τραγούδι, με τα λόγια του να συγκινούν εμφανώς τον James Hetfield, ο οποίος και δάκρυσε μπροστά στο άκουσμά τους:

«H ιδέα προέκυψε από τον Andrew Watt, ο οποίος και έπαιξε κιθάρα στην εκτέλεση. Μου είπε πως ήθελε να ξεκινήσω και να τελειώσω εγώ το κομμάτι στο πιάνο, επειδή δεν ήθελε η έναρξη να είναι κιθαριστική, όπως στην πρωτότυπη εκδοχή.

Κοιτάξτε, είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών για μένα. Είναι ένα τραγούδι που δεν γερνάει με τίποτα. Ανυπομονούσα να παίξω αυτό το κομμάτι. Οι συγχορδίες, οι μελωδίες, οι εναλλαγές ρυθμών, είναι τόσο δραματικό.

Οφείλω να το ομολογήσω, δεν το σκέφτηκα καθόλου για να συμμετέχω. Οι Metallica είναι πιθανώς η crème de la crème αυτού του είδους των συγκροτημάτων. Δεν μπορείς να τους προσδιορίσεις. Δεν είναι μια heavy metal μπάντα. Είναι μια μουσική (σ.σ. "musical") μπάντα. Τα τραγούδια τους δεν είναι απλώς heavy metal, είναι πανέμορφα. Αυτό είναι ένα τόσο μελωδικό κομμάτι. Είναι πραγματικά σπουδαίο».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα με τα σχόλια του Elton John και την κάμερα να απαθανατίζει τη συγκίνηση του frontman των Metallica εδώ.

  • SHARE
  • TWEET