Αυτή τη Δευτέρα τα Υπόγεια Ρεύματα στην «Τεχνόπολις». Κερδίστε προσκλήσεις!

30/06/2011 @ 10:48
Τα Υπόγεια Ρεύματα, ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα της ελληνικής ροκ σκηνής, που συμπληρώνει 20 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας, κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην Τεχνόπολις στο Γκάζι, παρέα με έναν από τους πιο σπουδαίους Έλληνες μουσικούς με διεθνή καριέρα, τον Καλλίστρατο Δρακόπουλο, γνωστό στο εξωτερικό ως Kal Drako.

Υπόγεια Ρεύματα live
Opening act: Kal Drako

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011, Ώρα: 9.00 μ.μ.
Τεχνόπολις - Γκάζι (Κεντρική Αυλή)

Μια εκρηκτική συναυλία με σύγχρονο ηλεκτρικό ήχο, λυρικές και εσωστρεφείς εκλάμψεις, αλλά και αρκετή δόση ψυχεδέλειας, με  τραγούδια-σταθμούς ("Μ' Αρέσει Να Μη Λέω Πολλά", "Ασημένια Σφήκα", "Παράξενη Κοπέλα", "Σαν Έρημα Καράβια" κ.λ.π.) από τη δισκογραφία τους και αγαπημένες διασκευές. Όχημα όπως πάντα η ποιητική στιχουργική τους, στην οποία ανέκαθεν τα Υπόγεια Ρεύματα έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα. Με αφορμή την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά με τον Θάνο Μικρούτσικο, "Τους Έχω Βαρεθεί", παρουσιάζουν επίσης διασκευασμένα τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών (Β. Μαγιακόφσκι, Ν. Χιχμέτ, Μπ. Μπρεχτ, Γ. Ρίτσος, Α. Αλκαίος, Μ. Ελευθερίου, Μ. Αναγνωστάκης, Φρ. Βιγιόν, Κ. Τριπολίτης, Ν. Καββαδίας, Β. Μπίρμαν κ.ά.). Τραγούδια που αναμφίβολα εκφράζουν απόλυτα τους δύσκολους καιρούς που ζούμε...

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (τραγούδι - κιθάρα), Κώστα Παρίσση (κιθάρα - τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσο Πέππα (τύμπανα).
Σε αυτό το live θα έχουν μαζί τους ως support τον διεθνούς φήμης ντράμερ Kal Drako, με τον οποίο πρωτοσυνεργάστηκαν το χειμώνα που μας πέρασε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Kal Drakom, λοιπόν, μόνος του επί σκηνής, θα δώσει ένα δυνατό performance - έκπληξη με διάφορα όργανα, που θα εντυπωσιάσει όσους δεν τον έχουν δει!

Info:
Τεχνόπολις - Γκάζι (κεντρική αυλή)
Πειραιώς 100 - Αθήνα
Τηλ.: 210 3475518, 210 3461589
Πρόσβαση:
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά»
Λεωφορεία: 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031, Στάση «Παλαιά Αγορά»
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12€, Ταμείο 15€, φοιτητικό 10€.

Το Rocking.gr, χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας, εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δύο διπλές προσκλήσεις.

Για να διεκδικήσετε μία από αυτές δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Υπόγεια Ρεύματα" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), μέχρι την Κυριακή, 3 Ιουλίου στις 21:00.

Οι δύο νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου, το πρωί.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET