Οι Aristocrats επιστρέφουν στην Ελλάδα

Η fusion μπάντα των Marco Minnemann και Guthrie Govan έρχεται για δύο εμφανίσεις στην Αθήνα

13/01/2016 @ 07:33

Το εντυπωσιακό fusion τρίο των Marco Minnemann, Bryan Beller και Guthrie Govan επιστρέφει στη χώρα μας για δυο εμφανίσεις στην Αθήνα, στις 29 και 30 Ιανουαρίου, στο Αθηνά Live.

Η μπάντα διέθεσε το εξής μήνυμα αναφορικά με τις επικείμενες εμφανίσεις της: «Τώρα που τελείωσαν οι διακοπές και το 2016 έφτασε, ξεκουραστήκαμε και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το δεύτερο μέρος της ευρωπαϊκής μας περιοδείας, το οποίο συμπεριλαμβάνει τις παρακάτω ημερομηνίες στην Ελλάδα! Το πρώτο σκέλος ήταν ένα φανταστικό ταξίδι. Αν θέλετε να το ξαναζήσετε, τσεκάρετε την σελίδα μας στο Facebook, όπου θα βρείτε φωτογραφίες και δημοσιεύσεις από τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Σλοβακία, την Τουρκία, τη Ρουμανία, την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ελπίζουμε να δούμε περισσότερους από τους Ευρωπαίους φίλους μας εκεί έξω σύντομα και καλή χρονιά σε όλους τους φίλους μας ανά τον κόσμο».

January 29th 2016: Athens (Greece) – Athina Live
January 30th 2016: Athens (Greece) - Athina Live

Οι Aristocrats έρχονται με το πολύ δυνατό "Tres Caballeros" στις αποσκευές τους, ενώ μπορείτε να θυμηθείτε τα όσα έγιναν στην τελευταία επίσκεψή τους στη χώρα μας εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Minnemann και Govan είναι μέλη της μπάντας του Steven Wilson και συμμετείχαν στο Νο.1 άλμπουμ του Rocking για το 2015, "Hand.Cannot.Erase".

  • SHARE
  • TWEET