Διαγωνισμός Old Boy - Κερδίστε προσκλήσεις για την avant-premiere!

To Rocking.gr και η Feelgood Entertainment προσφέρουν σε 10 αναγνώστες διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Old Boy"

11/04/2014 @ 14:08
Το Rocking.gr δίνει την ευκαιρία σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Old Boy", στο Αθήναιον (Β. Σοφίας 124, ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι), την Τρίτη 15/04 και ώρα 19:30.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο (ο οποίος οδηγεί στη σελίδα του Rocking.gr στο Facebook) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα.

Διαγωνισμοί Rocking.gr: Old Boy - Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα, την Τρίτη 15/4

Oldboy

Ο εξαιρετικός Spike Lee μεταφέρει μια αρχετυπική ιστορία εκδίκησης από την Κορέα στην Αμερική. Πρόκειται για το καλτ αριστούργημα "Oldboy" του Park Chan-wook (Μέγα Βραβείο Κάννες, 2004), που βασίζεται σε γιαπωνέζικο μάνγκα και διηγείται μια συγκλονιστική ιστορία, γεμάτη βία και ανατροπές.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σε συνεργασία με τον σεναριογράφο Mark Protosevich (Thor) και με πρωταγωνιστές τους Josh Brolin, Samuel L. Jackson και Elisabeth Olsen στήνει ένα εκρηκτικό και σκοτεινό θρίλερ που δεν διστάζει να κορυφώσει τη δράση σε ένα αξέχαστο, σαδιστικό και θυελλώδες φινάλε.

20 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.
TRAILER
  • SHARE
  • TWEET