Διαγωνισμός "3 Μέρες Διορία": Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Kevin Costner!

To Rocking.gr και η Feelgood Entertainment προσφέρουν σε 10 αναγνώστες από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας "3 Μέρες Διορία"

01/07/2014 @ 10:39
Το Rocking.gr δίνει την ευκαιρία σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας "3 Μέρες Διορία", στην Αίγλη Ζαππείου, την Δευτέρα 7 Ιουλίου στις 21:00 (20:30 ώρα προσέλευσης).

3 Μέρες Διορία (3 Days To Kill)

Στο "3 Μέρες Διορία", ο Kevin Costner ("Dances With Wolves", "Man Of Steel") αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό της ταλαντούχας νεαρής Hailee Steinfeld ("True Grit") και της εντυπωσιακής Amber Heard ("The Rum Diary"), σε παραγωγή και σενάριο του ευφάνταστoυ Luc Besson και σκηνοθεσία του McG ("Charlie's Angels", "Nikita" TV series). Ο συνδυασμός τους υπόσχεται μια ταινία έντονης δράσης με καταιγιστικό ρυθμό, πολλές ανατροπές αλλά και χιούμορ.

Ο Ethan Renner, μυστικός πράκτορας της CIA, ανακαλύπτει ότι έχει λιγότερο από έναν χρόνο ζωής λόγω μιας ανίατης ασθένειας. Ενώ αποφασίζει να αναθερμάνει τη σχέση του με την έφηβη κόρη του που ζει στο Παρίσι, μια μυστηριώδης και πανέμορφη γυναίκα με το όνομα Vivi (Amber Heard), του αναθέτει τη σημαντικότερη αποστολή της καριέρας του, προσφέροντάς του ένα δελεαστικό αντάλλαγμα: μια πειραματική θεραπεία που ίσως τον θεραπεύσει. Ο Renner πρέπει να φέρει εις πέρας δύο εξαιρετικά απαιτητικές αποστολές: να σταματήσει πάση θυσία τον μεγαλύτερο τρομοκράτη της Ευρώπης και να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του. Έχει 3 μέρες διορία για να εκτελέσει την αποστολή του, αλλά και να βρει χρόνο για την κόρη του. Θα τα καταφέρει άραγε και ποιό θα είναι το κόστος;

Διάρκεια: 117'

10 Ιουλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

Trailer



Το Rocking.gr δίνει την ευκαιρία σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας "3 Μέρες Διορία", στην Αίγλη Ζαππείου, την Δευτέρα 7 Ιουλίου στις 21:00 (20:30 ώρα προσέλευσης).

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο (ο οποίος οδηγεί στη σελίδα του Rocking.gr στο Facebook) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα.

Διαγωνισμοί Rocking.gr: Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρας της ταινίας "3 Μέρες Διορία"
  • SHARE
  • TWEET