O Will Ferrell θα πάει φυλακή. Και θα παίξει Σέξπιρ. Καιρός ήταν!

Δύο νέες ταινίες για τον Αμερικανό κωμικό ηθοποιό

29/12/2014 @ 17:55
Ο διάσημος Αμερικανός κωμικός Will Ferrell υπέγραψε να πρωταγωνιστήσει σε νέα κωμωδία, άτιτλη ακόμα, με θέμα έναν θίασο που παίζει αποκλειστικά Σέξπιρ. Άλλες πληροφορίες σχετικά με το νέο εγχείρημα του αγαπημένου ηθοποιού δεν υπάρχει, αλλά η αποκάλυψη των δύο σεναριογράφων, προκαλεί ένα... μούδιασμα.

Οι David Guion και Michael Handelman που θα γράψουν το σενάριο είναι «υπεύθυνοι» για το αμερικανικό ριμέικ του "Δείπνο Για Ηλιθίους" και μόλις δύο ακόμα -μέτριων επίσης- τα δέκα τελευταία χρόνια. Το καλό είναι πως στο Χόλιγουντ τα σενάρια αλλάζουν συνεχώς. Για το όνομα του σκηνοθέτη ακούγεται αυτό του Jay Roach, και και αυτός έχει τα «πάνω- κάτω» του ("Austin Powers", "Meet The parents", "The Campaign").

Το καλό είναι πως τον Μάρτιο του 2015, θα κάνει πρεμιέρα ακόμα μια κωμωδία του, το "Get Hard", η πρώτη ταινία του σεναριογράφου Etan Cohen (ο καλός γράφεται Ethan, καμία σχέση), υπεύθυνου του "Tropic Thunder" και του "Men In Black 3". O Ferrell υποδύεται έναν δισεκατομυριούχο που καταδικάζεται να πάει φυλακή, στο σκληρό San Quentin. Θα ζητήσει τη βοήθεια του Kevin Hart για να μάθει πώς να συμπεριφερθεί μέσα, αν θέλει να ζήσει...

Το τρέιλερ είναι φυσικά ξεκαρδιστικό, ο Will Ferrell αρχίζει σταδιακά και μαθαίνει την αργκό των φυλακών, κάνει ράστα το μαλλί, αποκτά... gang name και έχει και τον Kevin Hart να το παίζει ιστορία κατάδικος και να τον εκπαιδεύει με βάση το manual, καθώς και ο ίδιος δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του εκεί.

Trailer

Πηγή: www.moveitmag.gr
  • SHARE
  • TWEET