Μια πρώτη ματιά στο ''Heaven And Hell - Live From Radio City Music Hall'' dvd

Από τον Αντώνη Μουστάκα, 17/07/2007 @ 04:48
Στις 27 Αυγούστου 2007 στα δισκοπωλεία της Ευρώπης θα είναι διαθέσιμο το dvd "Live From Radio City Music Hall" με την ζωντανή εμφάνιση των Dio, Iommi, Butler και Appice στη Νέα Υόρκη στις 30/03/07.

Την πρώτη επαφή μας με το οπτικοακουστικό υλικό της εμφάνισης αυτής σας παρουσιάζουμε σήμερα, έτσι ώστε να πάρετε μια πρώτη ιδέα για το τι θα περιέχεται στην κυκλοφορία αυτή.

Στο promotional dvd που έχουμε στα χέρια μας υπάρχουν δύο ολόκληρα τραγούδια, το "I" και το "Sign Of The Southern Cross". Δεν υπάρχει μενού επιλογών ή extras.

Όσον αφορά την εικόνα είναι fullscreen και ο ήχος είναι σε stereo μορφή. Δεν είναι γνωστές ακόμη οι υπόλοιπες επιλογές (αν υπάρχουν) στον ήχο και στα extras, ούτε αν η κυκλοφορία θα είναι διαθέσιμη σε 3 μορφές όπως στην αμερικανική αγορά (διπλό cd, dvd και ένα box set με τα δύο προηγούμενα μαζί, συν το πρόγραμμα της συναυλίας, ένα backstage pass και άλλα "δωράκια").

Με μια πρώτη ματιά στα δύο παραπάνω τραγούδια οι παρατηρήσεις μας είναι οι εξής: H σκηνοθεσία είναι λίγο παλαιομοδίτικη με αργά κοντινά πλάνα αφιερωμένα σχεδόν εξ' ολοκλήρου στη μπάντα, ενώ το σκηνικό είναι αρκετά πιο επιβλητικό από αυτό που είδαμε στο Terra Vibe, αφού ο χώρος ήταν κλειστός (θυμίζει λίγο το αντίστοιχο του "Last Supper"). Κατά τα άλλα τα οπτικά εφέ είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στη χώρα μας.

Η απόδοση της μπάντας βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Στην κριτική της εμφάνισης στο Rockwave είχαμε γράψει ότι ο Dio απογειώθηκε από το "Voodoo" και έπειτα και μάλλον το ίδιο συνέβη και στη Νέα Υόρκη, αφού στο "I" o Ronnie δεν είναι ακόμη τόσο ζεστός. Στο "Sign Of The Southern Cross" ανεβαίνει πολύ και στα επόμενα τραγούδια μάλλον θα μας συγκλονίσει με τον ίδιο τρόπο που το βιώσαμε στις 3 Ιούλη.

Το set list της ολοκληρωμένης κυκλοφορίας θα είναι:

1. “E5150/After All (The Dead)”
2. “The Mob Rules”
3. “Children Of The Sea”
4. “Lady Evil”
5. “I”
6. “The Sign Of The Southern Cross”
7. “Voodoo”
8. “The Devil Cried”
9. “Computer God”
10. “Falling Off The Edge Of The World”
11. “Shadow Of The Wind”
12. “Die Young”
13. “Heaven And Hell”
14. “Lonely Is The Word”
15. “Neon Knights”

Αναμένουμε με αγωνία...
  • SHARE
  • TWEET