Agnes Vein, Bus the Unknown Secretary, Seer of the Void, DreamLongDead

Αθήνα @ AN Club

Agnes Vein, Bus the Unknown Secretary, Seer of the Void, DreamLongDead Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Agnes Vein, Bus the Unknown Secretary, Seer of the Void, DreamLongDead
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 10 e / 13 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης Old School
Διοργανωτής Ten Out Of Ten Productions

Agnes Vein

20 YEARS ANNIVERSARY SHOW with special guests

Bus the Unknown Secretary, Seer of the Void & DreamLongDead

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

An Live Club

Doors: 20.00

Tickets

Presale: 10 Euro @Old School Athens

Door: 13 Euro


Οι Agnes Vein γιορτάζουν 20 χρόνια πορείας μαζί με τους φίλους τους και τρεις από τις καλύτερες heavy μπάντες εκεί έξω. Με ειδικό set για την βραδιά και guests από ολόκληρη την ελληνική σκηνή, οι Θεσσαλονικείς θα τραντάξουν συθέμελα την πόλη. Οι Bus The Unknown Secretary, οι Seer of the Void και οι DreamLongDead θα ζεστάνουν τις μηχανές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε ένα από τα καλύτερα εγχώρια doomy gloomy metal billing που έχει επισκεφτεί το ιστορικό An Club.


Agnes Vein

Μια συνολική παρουσία 20 ετών. 5 μεθοδικά σχεδιασμένες κυκλοφορίες. Oυκ ολίγα σημαντικά live και συνέπεια. Αυτή θα μπορούσε να ήταν η συντομότερη εκδοχή της πορείας των Agnes Vein και θα περιέκλειε όλη την ουσία. Το doom/black τρίο το 2004 κυκλοφόρησε το “…Of Chaos And Law” EP και οι εμφανίσεις τους δίπλα στους Manilla Road και Brocas Helm έβαλε τις πιο σταθερές βάσεις. Το 2010, σε συνεργασία με τη Venerate Industries κυκλοφορούν το “Duality” ντεμπούτο τους, με ύφος που πλέον είχε  εδραιωθεί και τις επιρροές από Bathory, Candlemass, Neurosis, Celtic Frost να κυριαρχούν στον ήχο τους. Οι συναυλίες τους δίπλα σε Rotting Christ, Primordial και Electric Wizard τους καθορίζουν μέχρι και σήμερα. Fast forward και 2 δίσκους μετά, το Deathcall album (επίσης από την αναγεννημένη Venerate) του 2021, ψηφίστηκε ως μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς. Από τότε γκρεμίζουν τις σκηνές όλης της Ελλάδας ασταμάτητα και επιστρέφουν στην Αθήνα για να γιορτάσουν με τους φίλους τους σε μια special βραδιά γεμάτη από ασήκωτα riff και σκοτεινό epicness, όπως μόνο αυτοί ξέρουν να φτιάχνουν.


Bus the Unknown Secretary

Οι Αθηναίοι heavy rockers Bus The Unknown Secretary γνωστοί και ως BUS,ξεκίνησαν να Roll-άρουν το 2011 με τον πρώτο, ομώνυμο δίσκο τους να κυκλοφορεί το 2016 από την Twin Earth Records. Άμεσα κερδίζουν τις εντυπώσεις και λίγα χρόνια αργότερα υπογράφουν με την καλιφορνέζικη Riding Easy Records με το “Never Decide” album να κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2019. Πλέον σε πιο mainstream μονοπάτια, η μπάντα ήδη θεωρείται ως μια από τις ηγετικές παρουσίες της underground heavy rock/psych metal σκηνής. Έχοντας ολοκληρώσει ήδη δύο ευρωπαϊκά tour και δεκάδες μεγάλα ή μικρότερα gig, επιστρέφουν στην σκηνή του An Club για να μας δώσουν μια γεύση από το παρελθόν και το μέλλον της μουσική τους.


Seer of the Void

Η τριμελής heavy/doom metal μπάντα από την Αθήνα, σχηματίστηκε τον Ιούνιο του 2019 με σκοπό να παίξουν αργό heavy metal, κοντά στις διδαχές των Black Sabbath, των Candlemass, των Electric Wizard και των Black Tusk. Ένα χρόνο αργότερα κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους “Revenant” από την Made Of Stone Recordings ενώ πέρσι κυκλοφόρησαν το υπέροχο “Mantra Monolith” album μέσω της Venerate Industries, με αποθεωτικές κριτικές από τα media. Οι συναυλίες που δίνουν έχουν συζητηθεί για την δύναμη που επιδεικνύουν πάνω στο σανίδι, με τον τεράστιο ήχο που χτίζουν να χτυπά δυνατά τα στήθη των ανυποψίαστων και μη.


DreamLongDead

«Tο soundtrack μίας γυρισμένης σε super-8 film και σκηνοθετημένης από τον George Romero, ασπρόμαυρης zombie exploitation ταινίας με θέμα της έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπου μόνο κανίβαλοι και junkies επιβιώνουν. Η διαθήκη ενός λεηλατημένου πλανήτη τον οποίο οι Ancient Ones έχουν πνίξει στα απεχθή πλοκάμια τους κι έχουν ξεσκίσει με τα νύχια τους…» Έτσι περιγράφουν οι ίδιοι οι DreamLongDead το ύφος τους. To Death metal όπως ακριβώς θα έπρεπε να παίζεται και να ηχεί: Ωμό, απόκοσμο, τερατωδών διαστάσεων, ultra heavy, με πολύ ακραία, διπλά lead φωνητικά και αρκετές doom επιρροές. O τελευταίος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 2018 υπό τον τίτλο Umbra και αποτελεί ένα κόσμημα της εγχώριας underground δισκογραφίας.

 

Προπώληση:10 Ευρώ

Σημείο Προπώλησης: Oldschool, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια

Ταμείο:13 Ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

  • SHARE
  • TWEET