Misthyrming, Embrace Of Thorns, Decipher

Αθήνα @ Κύτταρο

Misthyrming, Embrace Of Thorns, Decipher Αθήνα @ Κύτταρο
Συγκροτήματα Misthyrming, Embrace Of Thorns, Decipher
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Κύτταρο
Διεύθυνση Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλέφωνο 210-8224134
Τιμή εισιτηρίου 20 / 22 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's
Διοργανωτής

Παρασκευή 18 Μαρτίου Αθήνα - Κύτταρο

H ημερομηνία και το μέρος όπου θα γίνει η επανεκκίνηση των συναυλιών της αγαπημένης μας μουσικής με ένα συγκρότημα προσωπική "αρρώστια" .

Οι εκ της Ισλανδίας ορμώμενοι Misþyrming θα έρθουν για πρώτη φορά στη χώρα μας για δύο αποκλειστικές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Έχοντας διακριθεί σαν ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα στη χώρα τους, έχουν προκαλέσει τεράστιο θόρυβο γύρω από το όνομα τους, αποτελώντας το next big thing στον ήχο. Ορμή, αμείλικτη ατμόσφαιρα, βαρβαρότητα, απόγνωση, αλλά στο βάθος η μελωδία.. η μελωδία του χάους.

Είμαστε πραγματικά περήφανοι που η επιστροφή μας στη δράση γίνεται με αυτή τη μπάντα φέρνοντας τους κατευθείαν από τη μακρινή Ισλανδία για το ελληνικό κοινό.

Special Guests της βραδιάς θα είναι οι EMBRACE OF THORNS.

Με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας , 5 albums, πληθώρα splits και demos δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αλλά, για όσους κάνουν το λάθος να μην τους γνωρίζουν, ας ετοιμαστούν για το death/black σοκ που προκαλούν με τη μουσική και τις εμφανίσεις τους.

Έρεβος βαθύ,ατμόσφαιρα που σε πνίγει και διαρκή άνοδο σε κάθε album που μας έχουν παρουσιάσει.Eίμαστε πραγματικά περήφανοι που θα πλαισιώσουν τη βραδιά δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό line up μαζί με το openict act της βραδιάς, τους επίσης Αθηναίους Decipher.

Έχοντας ιδρυθεί το 2017 στην Αθήνα , έχουν κυκλοφορήσει το πρώτο τους EP "Of Fire and Brimstone", ενώ αναμένεται το ντεμπούτο album τους αργότερα μέσα στη χρονιά.
Θα αποδώσουν νέες συνθέσεις μέσα από αυτό , τις οποίες παίζουν ζωντανά τα 2 τελευταία χρόνια σε συναυλίες που έχουν δώσει σε όλη την Ελλάδα.

Εισιτήρια :
Προπώληση 20€ μόνο ηλεκτρονικά http://krisisproductions.eventbrite.com
Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια θα ανταλλάσσονται στην είσοδο με Hard copy εισιτήρια

Στην είσοδο 22€
Τα εισιτήρια είναι περιορισμένα λόγω των περιορισμών για τον COVID .Σπευσατε!!!
Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν την ημερομηνία της συναυλίας

  • SHARE
  • TWEET