Petros Klampanis Trio feat. Trio Kristjan Randalu & Ziv Ravitz

Αθήνα @ Half Note

Petros Klampanis Trio feat. Trio Kristjan Randalu & Ziv Ravitz Αθήνα @ Half Note
Συγκροτήματα Petros Klampanis Trio feat. Trio Kristjan Randalu & Ziv Ravitz
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Half Note
Διεύθυνση Τριβωνιανού 17, Μετς
Τηλέφωνο 210 9213310
Τιμή εισιτηρίου 10, 15, 20 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης viva.gr, halfnote.gr
Διοργανωτής

Ο διακεκριμένος και παγκοσμίως γνωστός μπασίστας, συνθέτης και παραγωγός Πέτρος Κλαμπάνης, παρουσιάζει για ένα διήμερο στις 14 και 15 Δεκέμβρη στο Half Note, το νέο διεθνές τρίο του, με ολοκαίνουργιο υλικό!


O “Bass Ace”– όπως τον αποκάλεσε το περιοδικό “Bass Player”, έχει παίξει στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου( Carnegie Hall, Lincoln Center, Kennedy Center κ.α), έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της τζαζ σκηνής, όπως οι Greg Osby, Gilad Hekselman, Snarky Puppy, Antonio Sanchez κα. κι έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων στα μεγαλύτερα Φεστιβάλ του κόσμου όπως North Sea Jazz Festival (Ολλανδία), XJazz (Γερμανία) κα.


Το νέο αυτό σχήμα του Πέτρου Κλαμπάνη αποτελείται από τον διακεκριμένο πιανίστα και σταθερό συνεργάτη του Kristjan Randalu (ECM artist), αλλά και τον εξαιρετικό ντράμερ Ziv Ravitz, πασίγνωστο κι από τις συνεργασίες του με τον Lee Konitz, τον Joe Lovano, τον τρομπετίστα Avishai Cohen, τον Eugene Friesen κα.


Για δύο σπουδαία και σπάνια live στις 14 και 15 Δεκέμβρη και λίγο πριν μπουν στο studio για την ηχογράφηση του νέου τους album, παρουσιάζουν το νέο αυτό υλικό στο Half Note, σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση! Μουσική που φλερτάρει με διαφορετικά στυλ, εποχές και ήχους, από τρεις πολύ-ηχογραφημένους, κορυφαίους και παγκόσμιας φήμης μουσικούς.
Μην το χάσετε!

Πέτρος Κλαμπάνης – μπάσο
Kristjan Randalu – πιάνο
Ziv Ravitz - ντραμς


Info
PETROS KLAMPANIS TRIO
Feat. KRISTJAN RANDALU & ZIV RAVITZ
14 & 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
21:30
Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310


Τιμές εισιτηρίων: από 10 €
Εισιτήρια προπωλούνται Viva.gr – halfnote.gr

  • SHARE
  • TWEET