Αντώνης Ντοκ

Αθήνα @ My Pastaflora

Αντώνης Ντοκ Αθήνα @ My Pastaflora
Συγκροτήματα Αντώνης Ντοκ
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος My Pastaflora
Διεύθυνση Φρυγίας 11 & Λυδίας, Βύρωνας
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Ο Antonis Ntok (aka Αντώνης Αντωνιάδης) θα εμφανιστεί για μία και μοναδική βραδιά την Παρασκευή 12 Ιουλίου (ώρα 21:00) στο αγαπημένο του στέκι My Pastaflora (Φρυγίας 11 & Λυδίας, Βύρωνας)

Ερμηνεύοντας με μία κιθάρα τραγούδια δικά του, αλλά και διασκευές από καλλιτέχνες που τον επηρέασαν. Λίγες μόνο βδομάδες μετά την κυκλοφορία του debut digital single του "Γιατί να φεύγεις" από την Ammos Music.

O Αντώνης επανέρχεται στα live κάνοντας ένα break από τις ηχογραφήσεις του νέου του single, τ' οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτεμβριο από την ίδια δισκογραφική στέγη.

Μαζί του θα εμφανιστεί ο Andreas Thds!!

SHORT BIO

Ο «Αντώνης Ντοκ» είναι το δισκογραφικό ψευδώνυμο του Αντώνη Αντωνιάδη, κιθαρίστα των GAD.

Πριν αποτελέσει μέλος των GAD, ο Αντώνης ήταν ιδιαίτερα γνωστός ως cover τραγουδιστής στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας, ενώ είχε καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολυάριθμο και φανατικό κοινό.

Έχοντας για πολλά χρόνια, πολλά τραγούδια στο συρτάρι ο Αντώνης ξεκινάει δυναμικά το 2017 με το ντεμπούτο single "Χάνομαι", σε στίχους και μουσική δικούς του και σε παραγωγή Gadless.

Συνεχιζει δυναμικά την μουσική του παραγωγή με ακόμη 2 singles ( AMMOS MUSIC RECORDS, παραγωγή Gadless) με τίτλο "Μείνε μαζί μου" και "Φυλαχτό"

Tον Ιούνιο του 2019 κυκλοφόρησε το νέο single "Γιατί να φεύγεις"

  • SHARE
  • TWEET