Meet The Maker, Embrace The Paradox, System Decay

Αθήνα @ AN Club

Meet The Maker, Embrace The Paradox, System Decay Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Meet The Maker, Embrace The Paradox, System Decay
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 

AN club 'official'

MEET THE MAKER (ATH) / EMBRACE THE PARADOX (THESS) / SYSTEM DECAY (ATH)

Είσοδος: 6€ - Doors Open: 20:00 - Live Starts: 20:30

Fb event

Οι Meet The Maker είναι μια Slamming Deathcore μπάντα από την Αθήνα με ενέργεια στον χώρο 8 μήνες και ήδη με έτοιμες προπαραγωγές για το Album τους το οποίο ονομάζεται "Suffocate" και αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2020 . Έχοντας ήδη εμπείρια από τα τελευταία τους Live οπώς το Release Party των Above Us The Waves αλλά και τα Fight Festival είναι έτοιμοι να κάνουν το πρώτο τους Headline Show στην Αθήνα.

Οι Embrace the Paradox είναι μια 5μελης metalcore μπάντα από την Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκαν το 2014 και έχουν στο ενεργητικό τους πολλά lives με μπάντες της εγχώριας σκηνής του μοντέρνου μέταλ ήχου καθώς και με κορυφαίες μπάντες του είδους από το εξωτερικό, όπως Carnifex και Caliban.Το 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single με τίτλο "Walking with no hope" ενώ το 2015 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, ένα split ep με τους Kin Beneath Chorus μέσω της Straight From The Heart records. Μετά από έναν χρόνο και πάρα πολλές εμφανίσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και στα Βαλκάνια, τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length album με τίτλο Eve's Mind Prevail, το οποίο συμπεριλάμβανε και ένα κομμάτι με τον Carlo Knopfel (Breakdown Of Sanity). Η κυκλοφορία έγινε επίσης απο την Straight From The Heart records με την οποία συνεργάζονται μέχρι και σήμερα. Από τότε έχουν ακολουθήσει αμέτρητες live εμφανίσεις στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας και πλέον, μετά από διάφορες αλλαγές στο line up, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το καινούργιο τους EP με τίτλο "Compassion".

Οι System Decay (Αθήνα, 2006) δημιουργήθηκαν απο τους, Άρη Λάμπο, Χρήστο Χαραλαμπίδη, Άγγελο Κομνηνό και Χρήστο Μπριντζίκη . Η μουσική τους εντάσσεται στα πλαίσια του Metalcore. To 2010 το Single τους Βeneath My Flesh χαρακτηρίστηκε "Demo του μήνα" από το Eλληνικό Metal Hammer. Λίγους μήνες μετά κυκλοφόρησε το ντεμπούτο με τίτλο "No Tomorrow" (2011). Το 2013 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος με τίτλο "Gun" από τη Leaders Records. Τον Απρίλιο κυκλοφόρησαν το νέο τους single "Dying Nation" και βρίσκονται στην διαδικασία σύνθεσης νέων κομματιών τα οποία θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

  • SHARE
  • TWEET