Eddie Vedder και Stewart Copeland διασκευάζουν Police

H συνεργασία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας του frontman των Pearl Jam στο Los Angeles

28/02/2022 @ 12:19

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, ο Eddie Vedder με το προσωπικό του σχήμα, The Earthlings, πραγματοποίησε μια συναυλία στο Los Angeles.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής, ο Stewart Copeland των Police ανέβηκε στη σκηνή για να συμμετέχει σε μια διασκευή - έκπληξη στο κλασικό κομμάτι της μπάντας, "Message In A Bottle", την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Ο μουσικός έκατσε στα τύμπανα, με τον ντράμερ των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith που έχει αναλάβει το πόστο για την τρέχουσα περιοδεία του Vedder και των Earthlings, να μεταφέρεται στην κιθάρα.

Η σύμπραξη, δεν περιορίστηκε απλώς στη διασκευή της εμβληματικής σύνθεσης των Police, αλλά οι καλλιτέχνες απέδωσαν επί σκηνής και το "Rockin' In The Free World" του Neil Young.

Υπενθυμίζεται πως στην περιοδεύουσα μπάντα του Vedder, που πήρε το όνομά της από το πρόσφατο άλμπουμ του, συμμετέχουν επίσης οι Josh Klinghoffer, Chris Chaney  και Glen Hansard (The Swell Season), ενώ ο τραγουδιστής πρόσφατα ενεπλάκη σε δημόσια αντιπαράθεση με τον Nikki Sixx σχετικά με τους Motley Crue.

  • SHARE
  • TWEET